OmriSoudry פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 הפעם אני מתכנן להוציא אותו למלכה - ה744 של PMDG !! אבל לפני זה, רציתי לדעת מי משתמש בתוסף שכבר מוכן לLDS ואם הייתם מעוניינים שאני אעבוד כדי להכין משהו דומה גם ל744 PMDG ? האם יש משהו שהייתם רוצים להוסיף, לשנות וכו'...? אם תהיה היענות אני מקווה להספיק לסיים את זה עד ליום שבת [כי יום ראשון לפנות בוקר אני כבר טס לכרתים], ואם לא תהיה אני אדחה את זה קצת. אז...מה דעתכם? :roll:
Erez Savir פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 כן כן כן כן!!!בPMDG גם לא משנים את הקונפיג בpanel.cfg כמו בLDS אז זה קבוע!!בהחלט כן!
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 בהחלט כן!!! בדיוק רציתי לבקש ממך את זה בפרטי! \ ב-LDS זה מצוין, ומחכה לזה גם אצל המלכה! נקווה באמת שתצליח לסיים עד יום שבת, עוד יש לנו על הראש את ה-BlackBox שתצא בשבת בכל מקרה מחכה לזה בקוצר רוח. :wink:
Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 10, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2005 בטחחחח!!!! אין טיסה ב LDS שאני לא משמיע לנוסעים את הסרטון בטיחות
OmriSoudry פורסם אוגוסט 10, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 10, 2005 אוקיי בסוף אני טס ביום ראשון הבא רק, ה-21 לחודש, ככה שיש לי מספיק זמן... תצפו ליציאה של זה בקרוב, עם צלילים קצת מעודכנים [ממש קצת] והכי חשוב - התקנה אוטומטית ל-PMDG החדש !! קאמינג סון
David Misha פורסם אוגוסט 11, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2005 דרך אגב ב FS PASSENGER אפשר לקבל את זה אוטומטית לגמרי ללא שום פנל, רק להחליף את קבצי הסאונד.