עבור לתוכן
OmriSoudry

** עיט תעופה מציגים: BlackBox v1.0 **

Recommended Posts

פורסם

blackbox.jpg

שמרנו את זה בכמה שיותר סודיות בזמן האחרון, והיום הם סוף סוף כאן - צוות "עיט תעופה" גאה להכריז על השקת המערכות החדשות שלנו: משרדי עיט תעופה ומערכת הBlackBox!!

אז על מה בעצם כל הסיפור...

מערכת ה-BlackBox בשילוב עם מערכת "משרדי עיט תעופה" נועדו להרים את רמת חווית הטיסה בסימולטור הטיסה של מייקרוסופט לרמה אחרת לגמרי. בעזרת תכנות מתקדם אנו כעת הצלחנו ליצור מערכת שלא נראתה כמותה באף חברת תעופה ווירטואלית (לתעופה קלה או כבדה) ברשת VATSIM.

כעת יכולים טייסי החברה להיכנס למשרדי החברה "עיט תעופה", למלא טופס ובו ההעדפות שלהם ברגע זה (כמה זמן הם רוצים לטוס, מאיפה או לאיפה נוח להם, עם איזה מטוס הם רוצים לטוס וכו'...), לקבל הזמנה של לקוח העונה להעדפות הטייס, משם לבחור אחד מהמטוסים בצי המטוסים של החברה, לתדלק אותו ולהמריא!!

עיט תעופה מחזיקה ברשותה צי מטוסים נרחב הכולל 3 מטוסי ססנה 172, 2 מטוסים מדגם Beech Baron 58 ועוד הרבה הרבה יותר – כאשר כל המטוסים הללו הם בעלי קריאה שניתנה להם (לא מהעולם האמיתי). לדוגמא, שלושת מטוסי הססנה 172 של "עיט תעופה" הם

4X-KCA, 4X-KCH ו- 4X-KCC.

כל מטוס שלנו נמצא בשדה התעופה האחרון שטסו אליו בעזרת המטוס הזה ובדיוק באותה נקודת חנייה ומצב שבו הטייס האחרון שטס בו השאיר את המטוס. במטוס גם קיימת כמות דלק מסויימת שנשארה בו מהטיסה הקודמת שטסו בו.

עלות השכרה של כל מטוס לשעה משתנה בהתאם לדגם המטוס. ניתן למצוא את המידע המלא על העלויות, מיקום המטוסים כרגע, מצבם הכללי ומפה המראה את מיקום כל המטוסים ברגע זה בעמוד "BlackBox" בתפריט האתר שלנו.

המערכת מלווה את הטייס החל מתחילת הטיסה, בה עליו לחכות להגעת הנוסע (שכמובן יודיע בקול שהגיע למטוס), ועד לסיום הטיסה בשדה היעד, בה יקבל הטייס את הכסף שלו.

** אם למשל המטוס הפנוי היחיד נמצא בהרצליה והנוסע רוצה לטוס מנתב"ג לחיפה, על הטייס יהיה להתחבר בהרצליה, להמריא לנתב"ג, לאסוף את הנוסע מנתב"ג ואז לטוס לחיפה - כמובן שאם הנוסע ירגיש בחילה ויקיא הוא ירצה לשלם פחות.

** שימו לב, על מנת להשתמש במערכת, עליכם להתקין [גם מי שהוריד כבר עד היום] את הקובץ המעודכן ביותר של צי המטוסים של החברה. את הקובץ ניתן להוריד מעמוד צי המטוסים.

** פרטים נוספים הנוגעים להגבלות התוכנה, קנסות וכו' - במדריך למשתמש.

** הכסף מהשכרת המטוסים נכנס לחשבון עיט תעופה [את כמות הכסף בחשבון זה ניתן לראות בעמוד הראשי בחלק הסטטיסטיקה] - ולאחר שיהיה לנו מספיק כסף, נוכל לקנות עוד מטוסים לחברה!

על מנת להשתמש במערכת עליכם להיות טייסים בחברה עיט תעופה, מאחר והמערכות דורשות כניסה לאתר עם שם משתמש וסיסמא וכן כניסה לתוכנה עם שם המשתמש והסיסמא.

אבל הכנו במיוחד בשבילכם מעין גרסת ניסיון למשך שבוע.

הכניסה לתפריט באתר וגם לתוכנת הבלקבוקס לטייסי VATIL שלא רשומים כטייסים בעיט תעופה, תהיה עם הפרטים הבאים:

מספר טייס: 990 עד 999

סיסמא: aitbb

זה הזמן להודות לכל מי שעזר לי אישית להפוך את המערכות למה שהן...

קודם כל עומר אפרת התותח שפיתח את כל המערכות האלה בעצמו - מה היינו עושים בלעדיך? :D

לכל הצוות שעזר ברעיון למערכת, בבטא טסטינג, בכתיבת נתיבים וכו'...

לתורמי הקול שלהם למערכת הBlackBox - רן פינקלס, תומר חיים, עומר אפרת, ארז סביר, עידו רוזנטל ואיציק בקשי.

תודה ענקית ענקית לפיט דוסון, יוצר הFSUIPC, שנתן לנו רשות להשתמש במודול שלו ב-ח-י-נ-ם לגמרי!!

קדימה - תתחילו להוריד!

להורדת מערכת הBlackBox, גרסא 1.0: לחץ כאן

להורדת המדריך למשתמש - שחובה לקרוא לפני השימוש: לחץ כאן

צוות עיט תעופה מאחל לכם הנאה מהמערכות החדשות!!! 8)

פורסם

בשעה טוב שתהיה לנו :drinking:

רוב תודות לעומר אפרת על תכנות התוכנה בצורה מקצועית!

הוא פשוט מקצוען!!

לעומרי סודרי על העיצוב המהמם, על הפורומואים (חתימות ובאנרים) שהוא בנה וכו...

עידו רוזנטל עיט 002 על הצביעות, בטא טסטינג, ועזרה בפיתוח הרעיון..

וארז סביר שעסק בניהול האתר והכנת המירותץ מס' 3 (שיבוא בקרוב) בזמן שאנחנו היינו עסוקים הפיתוח התוכנה..

בקיצור צוות תותח לעיט שאני שמח מאוד להיות חלק ממנו.. :P:

עכשיו חברה מה שנשאר זה לפוצץ את הרשת עם התוכנה, כמובן היא מורשת לטיסה ברשת!

ותהנו מהמוצר המצוין הזה שהוצאנו לאוויר! :D

כי הוא פשוט מדהים! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :P

פורסם

שכחתי לציין שחובה לטוס את הטיסות עם התוכנה הזו ברשת ושהיא מותאמת לטיסה ברשת - למרות שהיא מחייבת הפעלת התרסקויות (הפעולה נעשית אוטומטית והמצב הקודם של הגדרות ההתרסקות מוחזר לאחר סיום הטיסה), היא לא מזהה התנגשות במטוסים אחרים.

פורסם

חברים כל הכבוד לכם, ה FSP העיברי הראשון :lol:

והם חשבו על זה לפני FSP :wink:

פשוט מדהים, אצליכים להפתיע אותי כל פעם מחדש, בהצלחה לכם ולעיט

ושמחתי לתרום את המעט שיכולתי :lol:

פורסם

אני לא בטוח אם ציינתי את זה או לא אבל...

אם לא עושים את הטיסה 24 שעות מרגע לקיחת ההזמנה - הטייס מקבל קנס והמטוס משתחרר אוטומטית.

ראו הוזהרתם... :wink:

פורסם

הם לא חשבו על זה לפני FSP, אולי לפני ש FSP יצא...

כל הכבוד אנשים, נראה שעשיתם עבודה מצויינת.

פורסם

רעיון טוב ... וביצוע עוד יותר טוב =D>

למרות שאני מעדיף לא לראות את הנוסעים שלי מוציאים עלי את ארוחת הבוקר שלהם, אבל אני אנסה בכל זאת להתקין את זה להתרשמות... :lol:

תמשיכו לפתח את התוכנה ... כל הכבוד \:D/

פורסם

הרבה אנשים שואלים אותי ואת הצוות - גם דרך המשובים באתר...

והשאלות חוזרות על עצמן...אז...

אנשים - אמרתי שצריך לקרוא את המדריך, נכון? תוכנות מורכבות באות עם מדריך למשתמש כדי למנוע תקלות...ואתם אולי לא קראתם הכל כמו שצריך!

אל תגידו "אני מקבל RUNTIME ERROR - DIVISION BY 0 ואני לא יודע למה". כי עכשיו אתם תדעו למה...זה קורה כי:

1) לא פעלתם שלב אחר שלב כמו במדריך והפעלתם את הבלקבוקס לפני שלקחתם הזמנה בכלל באתר.

2) לא עשיתם רישום עם הFSUIPC (כמו שכתוב בסוף המדריך למשתמש).

אז בבקשה - תקראו את המדריך, לא סתם כתבתי אותו... :!:

טיסות נעימות! 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...