shir פורסם אוגוסט 13, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2005 לאחר זמן רב של הכנות, בדיקות, והבטחות בעתיד הקרוב מאוד (לערך שבועיים) יעלה קורס מסוקים מטעם IFS. קורס זה מקווה לשנות ואפילו במעט, את גיוון הטיסות ברשת וואטסים. הנה מבנה הקורס לפניכם מבנה כללי: הכרת המסוק בצורה תיאורטית: שמירת המסוק באוויר, כוחות שליליים, כוחות חיוביים, משקל + דחף ודברים נוספים. הכרת המסוק בצורה בסיסית תרגול מעברים, פניות, גבהים,והקפות. למידה על טיסה מתקדמת: נחיתות, ריחופים, מבנה גובה נמוך, ואיזורי אימונים. נדבר בשדה צבאי. לקורס יצטרפו מספר צביעות בלעדיות של המסוקים בהם נשתמש ומדריכי קריאה על החומר הנלמד. לאחר כל העבודה על הקורס מגיעה תודה למספר אנשים: תמיר יוסף =D> הביא לנו את רוב החומר התיאורטי על מסוקים. ניצן רגב =D> עזר לנו המון במערך השיעורים ומבנה הקורס. עופר בן פרץ =D> נתן לנו רקע כללי על איזורי העבודה והנתיבים של המסוקים. מכיוון שיש המון פניות הצטרפות לקורס, החלטנו לתת הרשמה מוקדמת בשביל שנוכל לרכז את כל מי שמעוניין להצטרף לפי מחזורים. הפרטים שצריך לרשום הם: שם: שם משפחה: גיל: מיקום: ניסיון קודם במסוקים: את הפרטים הנל שלחו לכתובת זו: helicopters@isra-sim.com מקווים לראות היענות רבה לקורס שיר כרמון ועומרי שגב
shir פורסם אוגוסט 13, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 13, 2005 לנוחיותכם ניתן להרשם גם דרך: http://www.isra-sim.com/fs_bist/signm.php
Shai B פורסם אוגוסט 13, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2005 נרשמתי...ניראה טוב מקווה שזה יצליח...כמו שרשמתי שם, אני מת לדעת סוף סוף איך להחזיק מסוק באוויר בלי להתרסק :X
fichmant פורסם אוגוסט 13, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2005 רעיון מצוין באמת חיקיתי לאחד כזה כבר הרבה זמן זה באמת יכול לשנות קצת את השמים הוירטואלים של ישראל קבלו ח"ח
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 16, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2005 נדבר בשדה צבאי. אין נדבר צבאי ברשת וגם במציאות מתחילים לרדת מזה, תעבדו לפי נדבר אזרחי שהוא תקין וברור. חוץ מזה כל הכבוד על ההשקעה, שיהיה בהצלחה.
אורח חיים הטייס פורסם אוגוסט 16, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2005 "רעיון מצוין באמת חיקיתי לאחד כזה כבר הרבה זמן" אולי קודם כול תלמד לאיית כמו בן אדם ואח"כ תלמד "להטיס" מסוק ... סוגיית האיות בפורום הזה צריכה להיפטר לא ייתכן ,שכל משפט שני בהודעות של מרבית מהמשתתפים בפורום יהיה עם שגיאות כתיב
Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 16, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2005 "רעיון מצוין באמת חיקיתי לאחד כזה כבר הרבה זמן"אולי קודם כול תלמד לאיית כמו בן אדם ואח"כ תלמד "להטיס" מסוק ... סוגיית האיות בפורום הזה צריכה להיפטר לא ייתכן ,שכל משפט שני בהודעות של מרבית מהמשתתפים בפורום יהיה עם שגיאות כתיב לא הדרך להעיר :roll:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 16, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2005 חיים שלום, יש דרכים יותר יפות ונעימות להעיר לבן אדם כדי שילמד ולא יעלב, אני אישית ההית נעלב מכזו הערה, אני אישית אוהב שמעירים לי על שגיאות כתיב, כי זו השפה שלי ואני מתבייש שאני טועה בה.
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 16, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2005 "רעיון מצוין באמת חיקיתי לאחד כזה כבר הרבה זמן"אולי קודם כול תלמד לאיית כמו בן אדם ואח"כ תלמד "להטיס" מסוק ... סוגיית האיות בפורום הזה צריכה להיפטר לא ייתכן ,שכל משפט שני בהודעות של מרבית מהמשתתפים בפורום יהיה עם שגיאות כתיב חיים כניראה לא קראת את חוקי הפרום שלא מעירים הערות אישיות כאן . יש לך מה להגיד לו תגיד לו בפרטי. פעם אחרונה.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 16, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2005 "רעיון מצוין באמת חיקיתי לאחד כזה כבר הרבה זמן"אולי קודם כול תלמד לאיית כמו בן אדם ואח"כ תלמד "להטיס" מסוק ... סוגיית האיות בפורום הזה צריכה להיפטר לא ייתכן ,שכל משפט שני בהודעות של מרבית מהמשתתפים בפורום יהיה עם שגיאות כתיב אוקיי, זה ממש מבריק. לגעור באנשים על שגיאות כתיב במשפט בפסקה עם שגיאות כתיב וסימני פיסוק מהחלל החיצון. ואתה בטוח שכל משפט שני של מרבית המשתתפים בפורום כתוב בשגיאות? ספרת בעצמך? אני אחזור על זה בתור מורה ולא בתור מנהל האיזור, ובפעם האלף: על שגיאות כתיב לא צוחקים אלא מתקנים. לא תמיד שגיאות כתיב נגרמות מחוסר ידיעה, ובכל מקרה ללעוג לאנשים לא יועיל לאף אחד.