עבור לתוכן
ramimz

מטוס קפריסאי התרסק מעל צפון אתונה.

Recommended Posts

פורסם

מתוך YNET

" "בתשובה לשאלה האם ישנה אפשרות להציל את המטוס במקרים דומים של נפילת לחץ אמר ירקוני: "רק אם יש טייס במקרה על המטוס. זה לא כמו בסרטים שהדיילת יכולה להנחית את המטוס. זאת הסיבה שיש שני טייסים על המטוס ובגלל זה התעלומה כאן היא כל כך גדולה".""

מזכיר לכם דיונים קודמים ?? :(

פורסם
נשמע לי כמו בעיה חשמלית אחת גדולה במטוס. לא היה חשמל-->לא היה מערכת שתייצר דיחוס ומיזוג אויר, נראה לי מוזר כל התקלה הזו

זה יותר מזכיר את הקרע במעטפת כדור הארץ, מה שהיה ב"שעת האפס", שגרם לחשמל סטטי גבוה מאוד להגיע לארץ, לפגוע בכל מכשיר אלקטרוני, להפסיק את פעולת הגרעין הפנימי של כדור הארץ, וכך גם המטוסים נופלים, למה?! לא רק בגלל מזג האוויר שהחשמל הסטטי גורם, אלא בגלל פגיעה במערכות החשמל-כפי שציינת.

פורסם

גם לדעתי הייתה תקלה במערכת החשמל של המטוס, מכיוון:

א. היו דיווחים שהתנתק הקשר איתם לפני ההתרסקות

ב. מסיבה כלשהי הAP היה מכובה ובכזה מרחק מהשדה באופן נורמלי הוא אמור לפעול, והיה אמור להביא אותם לנחיתה, וע"פ כך הם היו צריכים להתרסק בפיינל...

פורסם
נשמע לי כמו בעיה חשמלית אחת גדולה במטוס. לא היה חשמל-->לא היה מערכת שתייצר דיחוס ומיזוג אויר, נראה לי מוזר כל התקלה הזו

זה יותר מזכיר את הקרע במעטפת כדור הארץ, מה שהיה ב"שעת האפס", שגרם לחשמל סטטי גבוה מאוד להגיע לארץ, לפגוע בכל מכשיר אלקטרוני, להפסיק את פעולת הגרעין הפנימי של כדור הארץ, וכך גם המטוסים נופלים, למה?! לא רק בגלל מזג האוויר שהחשמל הסטטי גורם, אלא בגלל פגיעה במערכות החשמל-כפי שציינת.

איתי לא נראה לי שזה מה שקרה :wink:

פורסם

סרט חזק אגב :).

בלתי אפשרי אבל חזק :lol:

פורסם

סרט חזק אגב :).

בלתי אפשרי אבל חזק :lol:

כן כן, זה משפיע עליי עד עכשיו :lol:

פורסם

זה בעצם ברוריה הדיילת מפיקאפ רבה עם הקברניט לפני הטיסה, נתנה לו אוכל מקולקל, הוא הרגיש בחילה, הסתובב כדי לצאת מהר מהקוקפיט, עם הראש בטעות העביר את המזגן למצב של קירור חזק, ויצא לכיוון השירותים. בינתיים טייס המשנה הודיע על המחלה של הקברניט והזמינו 2 מטוסי F16 ללוות את המטוס כדי שאם זה יתגלה כמחלה מסתורית מדבקת למנוע ממנו לנחות. בקיצור, ההוא יצא מהקוקפיט לכיוון השירותים - בדיוק כשהנוסע שלח SMS על זה שהטייס יוצא כחול מהקוקפיט ושהם קופאים. אבל הרי אסור להדליק פלאפונים בטיסות בכלל, והגלים של הפלאפון גרמו לתקלות ואיבוד שליטה והוא התרסק...

מסקנה: לא להדליק פלאפונים בזמן טיסה. :!:

צריכים לקחת אותי לתעופה בחקירה נראה לי... :roll: 8)

עכשיו רציני, חכו לפרסום הרשמי של מה שקרה במקום להעלות השערות...זה רק מבלבל כל מה שאתם אומרים פה...אני לא יודע מה נכון ומה לא.. :? בעצם אולי זכריה צודק? :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...