Aviel פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 שלום לכולם, אני מחפש את הצביעות הישראליות (CHA,CDU,CGJ) של ירדן בן-דור למטוס הנ"ל. חיפשתי בAvsim אבל לא מצאתי... מקווה שמישהו יוכל לעזור. תודה רבה :!:
Moshico Biller פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 http://library.avsim.net/search.php?Sea ... CatID=root
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 שאלת תם: האם יש במקרה גם ל CAU? :wink: ככל הידוע לי אין, אף אחד לא עבד על זה. :?
Aviel פורסם אוגוסט 15, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 תודה רבה לכולם, אבל אף אחד לא יודע אם הצביעות שביקשתי קיימות איפשהו?
asaf742 פורסם אוגוסט 16, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2005 תודה רבה לכולם, אבל אף אחד לא יודע אם הצביעות שביקשתי קיימות איפשהו? הם היו בעבר ב ISRA-SIM, עכשיו הם כבר לא שמה מן הסתם... רמז גס: ISRA, שימו את כל המטוסים ששמתם פעם!
Aviel פורסם אוגוסט 16, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 16, 2005 תודה רבה לכולם, אבל אף אחד לא יודע אם הצביעות שביקשתי קיימות איפשהו? הם היו בעבר ב ISRA-SIM, עכשיו הם כבר לא שמה מן הסתם... רמז גס: ISRA, שימו את כל המטוסים ששמתם פעם! מן הסתם? לא כ"כ יודע למה אתה מתכוון, אבל אולי זה לא חשוב... בכל מקרה, אם מישהו יכול לשלוח לי את הצביעות באופן פרטי (כמובן אם זה לא מפר את זכויות היוצר), אשמח לקבלן...
Nimrod פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 בקשר לDU... יש לו צביעה חדשה. אני לא יודע אם מישהו עובד על זה.
אורח Ofek פורסם אוגוסט 17, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2005 יש צביעה של 4X-CEU באבסים... גם למודל של FLIGHT ONE מדברים על ה-CAU,לא CEU... אגב אני חושב שעכשיו ה-CAU נמצא בידי אימ ,אחרי שנצבע מחדש ועזב את אויה. אולי בקרוב ארכוש את המטוס,אז אני אשתדל להכין כמה צביעות,אבל לא מבטיח... אגב 2 - מי שרוצה שמטוסים מסויימים יעלו לישרא,מוזמן לשלוח לי בלינק/באופן פרטי את המטוס,אני אחראי לזה באגף ה-FS,אז תרגישו חופשי לעשות את זה