עבור לתוכן
ifs2003

מישהוא פה הוציא תעודת מתלמד לרשיון פרטי ?

Recommended Posts

פורסם

וזוכר מהוא טופס התעודת יושר ?

הלכתי למשטרה, מלאתי טופס ונתנו לי פלט מחשב ואמרו שזו תעודת יושר למרות שהיה נראה לי משהוא מוזר ובכל זאת הם אמרו לי שזאת התעודה...

איך אפשר בוודאות לדעת מה היא תעודת היושר עבור מנהל התעופה ואיך מוציאים אותה.

דרך אגב נגשתי למטה הראשי של המשטרה בירושלים... פשוט קרוב לבית...

פורסם

תעודת יושר זה גם ר"פ (רישוי פלילי) במשטרה. מה נראה לך מוזר בה ? תנסה להוסיף צילום (לצנזר פרטים אישיים) בשבילינו לפה. למה אתה חושב שזה לא תעודת יושר. תדייק גם במילים ותוסיף פרטים :) אנחנו לא בלשים

פורסם

אם קיבלת את זה ביד, זוהי לא תעודת יושר. זהו כנראה היעדר רישום פלילי.

את תעודת היושר אתה לא זוכה לראות מכיוון שהיא נשלחת ישירות למנהל (לפי בקשתך בזמן שאתה מבקש אותה במשטרה). לשוטר אתה נותן תמונות פספורט, והוא כבר דואג לשאר.

פורסם

או קיי מה שקיבלתי היה פלט מחשב בדף אחד שרשום אין ואין ואין

למרות שבקשתי אלף פעם תעודת יושר כנראה הביאו לי העדר רישום פלילי.

איך אפשר לבקש ולהיות בטוח שאני מקבל את הדבר הנכון ?

פורסם

פשוט תצטרך להדגיש את זה לשוטר בכדי שאולי יבין ויזכר בדבר הנכון.

אם תתקל באחד עקשן שחושב שהוא יודע יותר ממך, תפנה למישהו אחר. גם לי היו בעיות בזמנו עד שהגעתי למישהי במשרד מפקד התחנה עצמו שהבינה במה מדובר.

כאשר היא תבקש ממך תמונות פספורט, תעודת זהות וכתובת למשלוח, תדע שזה הדבר הנכון.

בהצלחה.

פורסם
וזוכר מהוא טופס התעודת יושר ?

הלכתי למשטרה, מלאתי טופס ונתנו לי פלט מחשב ואמרו שזו תעודת יושר למרות שהיה נראה לי משהוא מוזר ובכל זאת הם אמרו לי שזאת התעודה...

איך אפשר בוודאות לדעת מה היא תעודת היושר עבור מנהל התעופה ואיך מוציאים אותה.

דרך אגב נגשתי למטה הראשי של המשטרה בירושלים... פשוט קרוב לבית...

מקס,

מה שקיבלת הוא טופס רישום פלילי ולא תעודת יושר. אני מצרף לינק לאתר המשטרה לטופס בקשה לתעודת יושר http://www.police.gov.il/pdf/02/0202/Heder_Plili_3019_a.pdf

אתה ממלא שני טפסים ומצרף לכל אחד מהם תמונה (נכון לחודש יוני האחרון - לא התבקשתי לשלם אגרה).

המען אליו יש להעביר את האישור - מנהל תעופה אזרחית, מדור רישוי צוות אויר ת.ד. 8, נתב"ג 70100.

תעודת היושר מגיעה למנהל ישירות, שבועיים עד שלושה לאחר הגשת הבקשה.

תהנה.

פורסם

כנ" לגבי תוצאות הבדיקות הרפואיות אצל הרופא התעופתי, הן נשלחות גם הן למנהל לרשות התעופה, כמו תעודת היושר, אותה אתה לא מקבל ביד, אלא ישר נשלחת לשם.

תקבל אותה לאחר חודש ימים, ורק אחרי שתגיע לשם (זה נמצא בנתב"ג בטרמינל הישן) ולמלא עוד מס' טפסים אז תוכל להתחיל את השיעורים המעשיים.

בהצלחה.

פורסם

באופן כללי יש לי המלצה חמה לאלו שמגיעים למנהל (רת"א) לעשות רישיון מתלמד, במיוחד לאלו שלא גרים בסביבת נתב"ג או ברדיוס של 100 ק"מ משם.

היום נסעתי עם אביחי לנתב"ג, שמחים ומרוצים הגענו לשם, הרגשה כל כך טובה של חו"ל!(לאביחי מן הסתם כבר יש רישיון מתלמד, הוא התלווה אלי, הילד מהצפון שלא מכיר כלום, כדי לעזור לי)

לאחר ישיבה קצרצרה של 3 דקות בשולחן הפקידה ברישוי צוות אויר, היא הבינה שיש לה עסק עם קטין (כן כן חברים, מתחת לגיל 18 ), וישר שאלה אותי "חמודי, עם מי באת?"

ואני בתמימותי עניתי: "עם אביחי, הוא כאן, למה?"

בקיצור..... אין לכם מה לחפש שם בלי אחד ההורים ותזכרו זאת טוב וטוב, הפרסום ברדיו, עובד!.

הפקידה ה"נחמדה" שלחה אותי הביתה מאוכזב, עם זכרון חרוט שאני עוד צריך לטרטר את אחד ההורים שלי שעתיים וחצי נסיעה לנתב"ג (נו באמת! לי לא אכפת! אבל קצת התחשבות בהורים)

למתעניינים, סוף סוף אני מוציא רישיון מתלמד בשביל הדאיה.

להשמע.

אפיק.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...