עבור לתוכן
Atar_Omri

שבת שלום לחברי החטיבה..

Recommended Posts

פורסם
אתה צפונבון, לא יודע מה זה פודרה בכלל.

נראה לך שביסל"ש זה פודרה? איפה נבי מוסא, תקוע, חצצון?

גם בנביא מוסא הייתי - 8)

פורסם

יסלחו לי פה כל חברי הקרביים וכולל אלה היושבים בחצור.

אין דבר יותר מפחיד מהעוצמה המעופפת של הלונג בו או של האח "פשוט העם" שלו האפצ'י הפשוט.

רק לראות אותו מעליך בהבר ולא לשמוע אותו, גורם לך להשתין במכנסיים.

אחרי שראיתי מה הוא יכול לעולל לטנק, ידעתי שאין שום סיכוי שידחסו אותי במילואים לתוך גוש פלדה שניקרא מגח ושות'.

לראות אותו מעליך והתותח 30 מיל שלו יורק אש בקצב מסחרר ואחרי משגר את ההלפיירים שלו בדיוק מפחיד, לא מכנא באלה שהוא מכוון עליהם.

יש לי כבוד למטוסי הקרב, את העוצמה שלהם יש להם, אבל הם לא מתקרבים לאפקט הפחד שאיזה אפצ'י צץ לך מאחורי איזה גבעונת, יורק עליך שני הלפיירים ואתה יודע שאתה מקבל פדאקס לגיהנום.

לשמחתי הרבה הרומן שלי עם השריון במילואים על סף סיום.

יום נעים לכולם ושלא יפלו לכם פגזים על הרגלים :D

נ.ב. בנושא הפודרה....

היתי באמון חטיבה בצאלים ד' ... מי שזוכר בגבעת חלפון את הגיפ של הגמסי מתחפר בחול ורואים רק את הראש של האנשים...

חצי מהג'יפים של החטיבה היו במצב הזה, הנגמש שלי ועוד אחד מהחטיבה נכנסנו לשטח שהנגמש כמעט טבע, כדי לחלץ ריוס עם חביות מים עליו. שני נגמשים התחברו אליו כדי לשלוף אותו ובקושי בשיניים הוצאנו אותו משם.

את האימון הזה ואת החול והפודרה שלו לקח לי שבוע להוציא מכל חור בגוף :roll:

שבוע אתה אוכל ושומע חריקות של חול בשיניים....

איזה מזל שזה נשאר בגדר זכרון משעשע בלבד :wink:

פורסם

אני לא חושב שיש משהו יותר קטלני ממטוס, בכל מקרה.

ראיתי הדגמה של תרגיל רב"ח בשיזפון פעם -

שמו מול הטריבונה איזה דמי-פיתה סורית.

ואז תותחנים וMLRS התחילו להפגיז אותה. אחרי ה"ריכוך" באו חי"רניקים - רתק של מסייעת והתחילו לפוצץ שם בלונים עם צלפים, לרסס את הפיתה עם מאגים, להוריד עליה מפצמ"רים.

אחרי זה באו טנקים וירו על הפיתה ו"השמידו" את החביות שהיו עליה. ואז הם התסערו כשמאחוריהם נגמשים. הטנקים עלו על הפיתה, החירניקים פרקו מהנגמשים והיתחילו לירות ברובי קפצונים שלהם.

טוב יופי, כבשנו את המוצב הסורי.

אחרי שכולם הסתלקו בא איזה סקייהוק, הוריד פצצה קטנה של 250 קילו וגמר את הפיתה לגמרי.

פיצוץ פי 50 אולי בעצמה מכל התותחנים והטנקים שהיו שם קודם...

ולעניינינו - אין סיכוי שידחסו אותי לתוך פחית כזאת שוב. לא עוד.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...