עבור לתוכן
אריק א.

היי אנשים, חזרתי!!!!

Recommended Posts

פורסם

שלום חברי VATIL היקרים!!!!

ובכן, לאחר 6.5 חודשים בדרום אמריקה וארה"ב אני שוב כאן בארצנו הקטנטונת!!! :D

סיכום טיול מבחינת תחומי התעופה:

1. טיסות:

* IBERIA בן גוריון – מדריד:321 A , מדריד – ריו דה ז'נירו: A340-300

* AEROLINEAS ARGENTINAS בואנוס איירס – אושוויה (USH, אם השדה קיים בפלייט עוד לא בדקתי, מומלץ בחום, נוף

מדהים!!! :shock: ): MD-80

* AMERICAN AIRLINES לימה(פרו) – מיאמי: 300 A , מיאמי – ניו יורק קנדי - 300 A

*AMERICA WEST ניו יורקJFK – לאס וגאס(נוף מדברי + כל הקניונים לקראת לאס וגאס, יפה מאוד): 319 A, לאס וגאס – סקרמנטו: 500- 737 B

* CONTINENTAL סן פרנסיסקו - ניו יורק ניוארק: 757-300 B, ניו יורק ניוארק – ג'קסונוויל: 737-500 B

* UNITED אורלנדו – וושינגטון: 319 A , וושינגטון – ניו יורק קנדי: CANADAIR 65 ׁ

* IBERIA ניו-יורק JFK – מדריד: 340-600 A, מדריד(+ עצירה בברצלונה) – בן גוריון: 321 A

ובכן, ראויות לציון AMERICA WEST ו-CONTINENTAL, צוותים ומטוסים מעולים!!

AA קצת מוזרים ומסורבלים. ל- UNITED יש מטוסים וצוותים מעולים+ אופציית האזנה לתקשורת

ATC במשך כל הטיסה, מהנעה עד לכניסה לשער אבל זו גם החברה היחידה בה התרמיל שלי הגיע רק

בטיסה למחרת.... (ועושה רושם לפי העומס בנק' השירות שלהם והטלפונים שזה לא היה התיק היחיד

שלא הגיע....)

IBERIA סבירים, מטוסים וצוותים טובים סה"כ (במיוחד ה340-600A ). הנחיתה החלקה היחידה

בכל הטיסות שעברתי הייתה עם ה321A של IBERIA בחזור לארץ....

2. אטרקציות:

* טיסת אירובטית ב PITS 2A בלה פלטה, ארגנטינה – ללא ספק חוויה בלתי נישכחת. 8)

* אושקוש 2005 AIRVENTURE, WISCONSIN- אין מילים, תערוכת מטוסים מדהימה

ותצוגות אוויריות מרהיבות!!! חבל שהייתי רק יום אחד... :P

* מוזיאון INTERPID, NY – מוזיאון האויר והחלל על סיפון נושאת המטוסים. נחמד ביותר, יש גם סימולטור G-FORCE שבעזרתו הפכתי את קיבת אחותי התמימה ....תמונות בקרוב בפורום צילומים :mrgreen:

וכעת, בחזרה כאן בארץ, חמוש בx45 ופדלים, CRK/ IZ326 חוזר לשמיים הוירטואליים אז חממו את הגרונות ותבדקו את ה PTT פקחים, עיניים בחוץ טייסים!!! מקווה להישמע בקרוב מאוד (אחרי התעדכנות מעמיקה עם כל החיות החדשות FSINN, SB3 וכדומה...) :roll: :| :?: :D

שבוע טוב!!!!

אריק

פורסם

תודה חבר'ה,

עושה רושם שיקח לי קצת זמן לחזור לטוס ברשת....

אני מתחיל פרויקט לשיקום המחשב לאחר חצי שנה שהוא "הושחת" על ידי אחי הקטן... איזה כיף... :cry: :lol:

מקווה לחזור לטוס בהקדם,

ביי

אריק

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...