hagay פורסם אוגוסט 22, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2005 מזל טוב איש וטיסות בטוחות, רק תזהרו להעלים מהנוף שלנו.
Itamar-ELY1 פורסם אוגוסט 22, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2005 נו מה עוד אפשר להגיד בחור מדהים , כל הכבוד על ההשקעה הלוואי שאני הייתי מסוגל לטוס לארה"ב להוציא רישיון ממש כל הכבוד , מזל טוב והצלחה בהמשך הדרך בכל מה שתעשה אורן ! מחברך הטוב , איתמר
Oren-ELY3 פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 אכן עשינו זאת אני ויונתן, אחרי חודש של טיסות נטו.. הנאה.. לחץ.. לימודים.. ועוד דברים מסביב, קיבלנו את הרישיון שלנו! עם 43 שעות ניגשתי למבחן המעשי הגעתי לבחור בשם אדם ברג, הוא הבוחן שלי, לאיש הזה יש 63,000 שעות על המון סוגי מטוסים הוא היה טייס של חיל האוויר המריקאי. הגעתי למשרד הצנוע שלו, הכרנו אחד את השני. והוא החל לספר לי איך הוא הרג יפנים, סיפורים על מלחמת העולם השנייה וכו'. הבן אדם הזה מבוגר והוא אחד הטייסים היותר טובים שראיתי.. אחרי שעה שישבתי אצלו במשרד הוא החל לבחון אותי במסגרת מבחן ה ORAL. בין לבין הוא חזר לסיפורים שלו ואני לשלי , חייך אלי ואמר לי רוץ למטוס תעשה PRE FLIGHT אני אהיה שם עוד כמה דק'. יצאתי עם התוכנית שלי לשדה בשם סנטה מריה (KSMX) תוך כדי טיפוס לגובה 3000, אדם אמר לי לשים את הHOOD, שלא מאפשר לי לראות כלום חוץ מהמכשירים, הוא הכניס אותי לפיינל 26 בקמרייליו, הורדתי את ההוד ב500 רגל וביצעתי נחית הסענו שוב ל 26, עשיתי SOFT FIELD TAKE OFF, SHORT FILED, ואז עזבנו את השדה לאזור ה SIMI VALLY, שם ביצענו כל מיני תרגילים, SLOW FLIGHT, DEP STALL, APP STALL, TURN AROUND POINT, חזרנו ל VAN NUYS, עשינו עוד כמה נחיתות, נחיתה עם איבוד מנוע, פיננו מסלול חניתי בחנייה של אדם, עלינו למשרד והוא אמר לי שהוא אהב את הטיסה שלי, נתן לי את הרישיון ואמר לי תמשיך לטוס! יצאתי עם חיוך מהמשרד הצלמנו ביחד והסעתי לחנייה של הבית ספר שם חיכו לי צוות CONTINENTAL ! הגדולים ! ועוד מספר חברים אחד מהם יהודי בשם סוי יש לו חברת אנטנות ענקית בכל העולם BOEING חיל האויר הישראלי ועוד המון המון חברות שמייצרות מטוסים עובדים איתו. לסוי יש 3 מטוסים ששווים המון המון כסף אחד מהם הפייפר קאב.. הוא אמר לי יאללה בוא להאנגר שלי ועלה איתי לסיבוב בפייפר קאב. אחרי מספר נגיעות פיננו את המסלול אמרתי תודה לבחור ! ד"ג הוציאו ל VAN NUYS סרט דוקומנטרי שמשודר בקולנוע כרגע. סוי עם הפייפר קאב שלו מופיע שם תוכלו למצוא סרט קצר באתר ותמונות. www.onesixright.com נפרדתי לשלום מסוי הגעתי שוב למשרד של הבית ספר המנהל בית ספר אמר לי תאכל משהו ב5 יוצאים ל SANTA BARBARA (KSBA) על ה 172 RG, מטוס מהיר מאוד יחסית ל 172N משייט 130 קשר. יצאנו אני מטיס נחתנו שם עם עוד מטוס של הבית ספר הגענו ל MERCURY מועדון טייסים שם שילמנו 15$ ולקחו אותנו למסעדה בשם הנפלד. אכלנו דיברנו בעיקר על מטוסים ! חזרנו חזרה לשדה והמראנו בשעה מאוחרת של הלילה טיסה של 40 דק' לכיוון !. מפנים את המסלול ! אני מאושר כמו .... אין תיאור.. מודה לכל החברה ! למדריכים שלי רז ושי ! 2 אנשים תותחים לולא הם לא הייתי עובר את כל מה שעברתי. ובשביל להמחיש מה שקרה צירפתי לכם מספר תמונות! אני ואדם הבוחן: המטוס שלי לקראת המבחן: אני וסוי שמניע את הקאב: ואנחנו עם הפרסומת של הסרט: ולקינוח בן אדם בשם שבי, בחור ישראלי שחי בלוס אנג'לס מחזיק ברישיון הליקופטר ובעל הליקופטר ROBINZON 44 העיר.. אין מילים ! וכמובן הRG 9450D [/img]http://www.elalva.com/cargo/oren/50D.jpg
zmatan פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 ואו!רעלו תמונות אורן! אני שמח בשבילך זה כ"כ טוב לדעת שיש עוד טייס בחטיבה! שמח שנהנת ועברת די בקלות!! כל הכבוד גבר!
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 מדהים!!!!! כל הכבוד, אתה פשוט טייס שהפך לטייס אמיתי והכל התחיל מכאן, איזה יופי.
Shmulik Lin פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 מזל"ט אורן וכל הכבוד עכשיו הסבות ,מבחנים ושאר ירקות בארץ ושוב ברכות וברוך הבא למשפחה המכובדת של האמיתיים כאן בואטיל
אורח חיים הטייס פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 פשוט עצוב לראות שכל **** מקבל רשיון טיסה , ואח"כ מתפלאים למה יש כ"כ הרבה תאונות אווריות כשאני למדתי ב- FSI אין כזה דבר דיבורים ******** ישר הולכים לתאלכס כנראה בגלל זה נסיון הטיס שלי עולה על הנסיון של כולכם.. אדוני "הטייס" הנכבד, לכל אחד יש את השקפת העולם שלו... אבל אם אתה רוצה לקחת חלק בפורום הזה, אתה מתבקש לשמור על רמת כתיבה מכובדת! את המשך הטיפול בעניין הזה אני משאיר למנהלי הפורום!
Meitar Lugasi פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 פשוט עצוב לראות שכל **** מקבל רשיון טיסה , ואח"כ מתפלאים למה יש כ"כ הרבה תאונות אווריותכשאני למדתי ב- FSI אין כזה דבר דיבורים ******** ישר הולכים לתאלכס כנראה בגלל זה נסיון הטיס שלי עולה על הנסיון של כולכם.. יותר עצוב לדעת שקיימים אנשים כמוך :cry: מותר להחמיא לפעמים :roll:
Shai B פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 פשוט עצוב לראות שכל **** מקבל רשיון טיסה , ואח"כ מתפלאים למה יש כ"כ הרבה תאונות אווריותכשאני למדתי ב- FSI אין כזה דבר דיבורים ********** ישר הולכים לתאלכס כנראה בגלל זה נסיון הטיס שלי עולה על הנסיון של כולכם.. יותר עצוב לדעת שקיימים אנשים כמוך :cry: מותר להחמיא לפעמים :roll: אם לא יאה לו הרמה פה הוא גם יכול לעזוב...
Eldar Sella פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 פשוט עצוב לראות שכל **** מקבל רשיון טיסה , ואח"כ מתפלאים למה יש כ"כ הרבה תאונות אווריותכשאני למדתי ב- FSI אין כזה דבר דיבורים ******* ישר הולכים לתאלכס כנראה בגלל זה נסיון הטיס שלי עולה על הנסיון של כולכם.. יותר עצוב לדעת שקיימים אנשים כמוך :cry: מותר להחמיא לפעמים :roll: צודק ב 100 אחוז.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 אל תתרגשו, אתם הרי יודעים שהמנהלים יטפלו בזה. מלבד זה, אתם כבר מכירים את חיים "הטייס". הוא כבר ניג'ס לכולנו בשם WINDSHEAR פעם והתפאר בזה שיש לו ATPL ושכולנו לא לרמה שלו... אגב, לגופה של טענה מטופשת, כל התאונות האחרונות היו של טייסים "מנוסים" לכאורה ולא של טייסים חדשים, כך שבן או חיים או השד יודע איך קוראים לו לא יודע מה הוא מדבר. הבעיה היא שגם עם 1000 ש"ט טייס חובב הוא עדיין חובב ולא מקצוען - יש הבדל עצום (אתם מכירים את דעתי כבר בטח ), אז לשמור על הראש חברים יקרים והמון מזל"ט!!!
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 לפי סיגנון הדיבור לא ההיתי נותן לו רישיון למכונת גילוח. הגועל נפש הזה לא יהיה כאן בפורום, לא חסרים פורומים לקללות. וחברים אל תיקחו את זה ללב הוא בזמן הקרוב לא יכתוב כאן. לילה טוב.
Yoav פורסם אוגוסט 25, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2005 לפי סיגנון הדיבור לא ההיתי נותן לו רישיון למכונת גילוח. הרגת אותי אילן :mrgreen: מסכים איתך, מי שמדבר ככה עדיף שלא ידבר פה. ולאורן ויונתן (מצטער שאני גונב את השרשור) הטייסים הצעירים מגיע לכם המון מזל טוב, איזה כבוד לחטיבה אתם מביאים לנו. ואיזה כיף שאתם גרים בסביבות חיפה אז אפשר לשפוך עליכם דלי מיים
Oren-ELY3 פורסם אוגוסט 25, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2005 פשוט עצוב לראות שכל **** מקבל רשיון טיסה , ואח"כ מתפלאים למה יש כ"כ הרבה תאונות אווריותכשאני למדתי ב- FSI אין כזה דבר דיבורים ******** ישר הולכים לתאלכס כנראה בגלל זה נסיון הטיס שלי עולה על הנסיון של כולכם.. אדוני "הטייס" הנכבד, לכל אחד יש את השקפת העולם שלו... אבל אם אתה רוצה לקחת חלק בפורום הזה, אתה מתבקש לשמור על רמת כתיבה מכובדת! את המשך הטיפול בעניין הזה אני משאיר למנהלי הפורום! "Haim HaTayas..'" clown...
אורח פורסם אוגוסט 25, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2005 פשוט עצוב לראות שכל **** מקבל רשיון טיסה , ואח"כ מתפלאים למה יש כ"כ הרבה תאונות אווריותכשאני למדתי ב- FSI אין כזה דבר דיבורים ******** ישר הולכים לתאלכס כנראה בגלל זה נסיון הטיס שלי עולה על הנסיון של כולכם.. אדוני "הטייס" הנכבד, לכל אחד יש את השקפת העולם שלו... אבל אם אתה רוצה לקחת חלק בפורום הזה, אתה מתבקש לשמור על רמת כתיבה מכובדת! את המשך הטיפול בעניין הזה אני משאיר למנהלי הפורום! "Haim HaTayas..'" clown... טרול יותר מתאים ... ובזאת אני מקווה שנפרדו דרכינו מאותו חיים הטרול . מזל טוב כבר אמרתי, את הבעיטות תחתפו כשתחזרו לארץ