×�פיק פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 קיבלתי מידע אשר אומר שהחוק להורדת גיל תעודת המתלמד ל16 עבר. האם מישהו שמע פרטים? לי זה לא משנה, אני עברתי כבר 17 ורישיון המתלמד שלי כבר בדרך, אבל יש לי חבר שתקוע בגלל החוק הזה. רציתי לדעת האם יש מישהו שמעודכן ויכול להאיר את עיניי? תודה.
gilad13 פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 הרבה מקבלים רישיון מתלמד לפני גיל 17. קח את עומר אפרת לדוגמא, הוא התחיל ללמוד כבר בגיל 16 ובגיל 17 כבר עבר סולו הקפות...
×�פיק פורסם אוגוסט 23, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 הרבה זאת מילה נחמדה. ממש לא הרבה מצליחים לקבל וגם אם כן זה בפוקס ובגלל טעויות קטנות שגרמו לזה. ואני לא מדבר כאן על טעויות, אני מדבר כאן על החוק... תודה.
Omer Efrat פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 gilad13 כתב: הרבה מקבלים רישיון מתלמד לפני גיל 17.קח את עומר אפרת לדוגמא, הוא התחיל ללמוד כבר בגיל 16 ובגיל 17 כבר עבר סולו הקפות... נכון, אבל בכל זאת כדי לעשות סולו הייתי צריך לחכות ל 17 כי אם היה קורה משהו חס וחלילה הביטוח לא היה תופס... חוץ מזה, יוסי היה מאד מופתע שלא עשו לי בעיות בעניין. ככה שאולי זה היה רק לי, אני לא יודע.
yossicohen פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 חברים יקרים לצערי, מדינתנו מפגרת אחרי כל הגלובוס הנאור, שם ניתן לקבל רשיון מתלמד בכל גיל, ובתנאי שטיסת הסולו הראשונה תהיה בגיל 16 . את רשיון הטיסה אפשר לקבל רק בגיל 17 . לפני מספר חודשים עתרתי לבג"צ לעניין סוגיית הגיל, הבאתי לבית המשפט העליון את התקנות של ה- FAA - JAA - AAA , וזה לצערי לא עזר, והעתירה נדחתה. עומר אפרת קיבל את רשיון המתלמד שלו לפני גיל 17 - כנראה בגלל טעות ו/או הלחץ שהופעל על רשות הרישוי של מנהל התעופה בגין הגשת הבג"צ שכלל טיעונים צודקים לכאורה, טיעונים, שבית המשפט לא קיבל אותם מאוחר יותר - לצערי. בין הנימוקים של בית המשפט , "המרחב האווירי של מדינת ישראל מסובך ומורכב יותר משאר המרחבים התעופתיים בעולם, ונער בגיל 17 , צעיר מידי ואיננו בשל להיות טייס." דעתי האישית? - שטויות במיץ עגבניות! בברכה - יוסי אפיק כתב: קיבלתי מידע אשר אומר שהחוק להורדת גיל תעודת המתלמד ל16 עבר.האם מישהו שמע פרטים? לי זה לא משנה, אני עברתי כבר 17 ורישיון המתלמד שלי כבר בדרך, אבל יש לי חבר שתקוע בגלל החוק הזה. רציתי לדעת האם יש מישהו שמעודכן ויכול להאיר את עיניי? תודה.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 אני דווקא הייתי מתיר לילדים להוציא רשיון טיס ושולל אותו עם הגיעם לגיל 21 - מהגיל הזה בערך מתחילים לעשות בעיות ולדעת הכל יותר טוב מכולם :roll: ניצול שרשור - תראו את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132648,00.html בקשר לכמעט ונפגע של ישראיר בקנדי. מומלץ לראות גם את תגובה מס' 30 ולצחוק קצת
Itai Ganor פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 אדיר אילן , והטייס של ישראר: חציתי בטעות :? הטעות יכלה לגרום לאסון..
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 איזה מצחיק 30 סוף סוף מפורסמת כתבה קצת יותר מפורטת על מה שקרה שם..