Shayt פורסם ינואר 2, 2004 דיווח פורסם ינואר 2, 2004 ממש במקרה תוך שיטוט בספריית AVSIM נפלתי על צביעה חדשה לDC3 בצבעי חיל האוויר הישראלי! תודה לטל אליאסי על הצביעה . כבר הרבה זמן אני מחפש להטיס את הדקוטה הקשישה בצביעה רלוונטית בVFR בארץ (ושוב תודה לזאב כהן על ה landclass המעולה שהוףך טיסות VFR ביקראל לחוויה אמיתית). טל - כל הכבוד על היוזמה ובקשה קטנה: מה עם איזו צביעה אזרחית של ארקיע? כך שנוכל לשחזר את הקו ההיסטורי לוד-אילת. ולסיום רק הערה קטנה (ובונה): מספר המטוס "017" באף המטוס הפוך בצד הימני. :wink: בברכה, שי 4X-SHY DCA-826
BlackRaven פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 ממש במקרה תוך שיטוט בספריית AVSIM נפלתי על צביעה חדשה לDC3 בצבעי חיל האוויר הישראלי! תודה לטל אליאסי על הצביעה . כבר הרבה זמן אני מחפש להטיס את הדקוטה הקשישה בצביעה רלוונטית בVFR בארץ (ושוב תודה לזאב כהן על ה landclass המעולה שהוףך טיסות VFR ביקראל לחוויה אמיתית).טל - כל הכבוד על היוזמה ובקשה קטנה: מה עם איזו צביעה אזרחית של ארקיע? כך שנוכל לשחזר את הקו ההיסטורי לוד-אילת. ולסיום רק הערה קטנה (ובונה): מספר המטוס "017" באף המטוס הפוך בצד הימני. :wink: בברכה, שי 4X-SHY DCA-826 אולי אחרי שאני אסיים את הדאקוטה הבאה בצבעי הסוואה כפי שנראתה בשירות פעיל אני יעבוד גם על ארקיע... לגבי המספר, כן אני יודע וזאת בעיה שכנראה לא ניתן לתקן לצערי... ותודה
×�ור פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 ואו אני מחפש דקוטה של חיל האוויר הישראלי בנרות תביא לינק בבקשה!!!!!!!!!!!!
Arie Halperin פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 שלום מר ברק מה שלומך??? צור קשר אולי יש לי כזה
Shayt פורסם ינואר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2004 פשוט חפש ב AVSIM לפי: FS2004 / DC3 אריה הלפרין - האם התכוונת לצביעה שהזכרתי או למשהוא נוסף? אם כן אודה לך אם תוכל לשתף אותי (ואולי עוד חובבי DC3) במציאה. בברכה, שי 4X-SHY DCA-826
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 טל, תנסה לרשום את המספר הפוך, כאילו מופיע במראה (mirrored) יכול להיות שאז הוא יסתדר על המטוס... עבודה יפה...כל הכבוד
BlackRaven פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 תודה רבה לכולם ! את הצביעה אפשר להוריד מפה : http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=iaf_dc3.zip&CatID=Root ושאדי, הבעיה עם המספר זה פשוט לא ניתן לתקן... אם זה טוב בימין זה הפוך בשמאל, אם זה טוב בשמאל זה הפוך בימין... אבל תודה בכל מקרה ! אגב אני מקווה בקרוב לשחרר דאקוטה בצבעי הסוואה...