Yoav פורסם אוגוסט 29, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2005 היום עשיתי את הטיסה עם ניר פורטל ועם מ"א ActiveSky. המראנו מIP מKMSY עם ביצ' בארון 58 וראינו שיש רוחות של 45 קשר הגובה 3000 אז טיפסנו והמטוס טס באלכסון . ראינו שיש בגובה 6000 רוחות של 60 קשר אבל בגובה 5700 נתקענו כי בגלל הרוחות והגענו לVMC (מהירות ההזדקרות) ומאחר ולא רצינו להזדקר אז החלפנו ללירג'ט. טיפסנו ל12000 כדי לראות בתוך מה עברנו, והפלא ופלא - אין רוחות אך הפריימים ירדו (המון עננים). אז החלטנו לנחות, במקור רצינו בKMSY אבל לא היה שם VOR ולכן לא יכלנו לנווט אליו אבל לשדה KNBG יש VOR וגם ILS שזה בונוס נחמד (גם בKMSY יש ILS שלא תבינו לא נכון). אני נוחת ראשון, וניר אחרי שאני חונה עושה את ההליך כי הראות הייתה של 400 רגל או פחות. ופה נדהמתי מהריאליסטיות, עקב הסופה שיצרה הפרעות סטטיות לא קלטתי את הILS - לא GS ולא LLZ!(או שלי ולניר הייתה תקלה :?) עכשיו, גישה ויז'ואלית ברוחות קשות בראות 0 זה קשה. למזלי היה לניר FSNAV והוא נתן לי וקטורים. ככה שנחתתי פחות או יותר על המסלול. אחרי הוא נכנס לגישה, גובה 900 אין לו קשר עיין גובה 600 מתחיל לראות משהו. למזלו אמנם הLLZ לא פעל לו אבל הGS כן, ובעיקבות זה הוא אמנם בא בגובה הנכון אך משב רוח של חצי דקה לנחיתה הסיטה אותו, אמרתי לו לחפש אור ירוק והוא חיפש, ומצא, אבל לא של המסלול ולא משנה של מה כי זה יביך אותו, אבל הוא עשה שם תמרונים שלא יביישו F16 !בסוף הוא הלך על המסלול הנגדי ואז הוא קלט גם LLZ וגם GS אבל זה לא עזר כי זה לא של המסלול, והוא הצליח לנחות. וזוהי חווית הטיסה שלי מההוריקן. שווה, נכון? ממליץ לכולם לנסות, לפני שיהיה מאוחר מידי!
Nir Portal פורסם אוגוסט 29, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2005 האור הירוק היה של איזו אנטנה... של ה VOR אולי, בקיצור יואב אומר לי "ניר, תחפש אור ירוק זה המסלול" חחחחח ואני טס לתוך האנטנה, פתאום רואה מולי את המגדל פיקוח שוברים ימינה ומגרדים את האנטנה בסוף עשיתי G/A ונחתתי לא לפני שקפצתי 3 פעמים על המסלול חחחחח. מזל שללירג'ט יש ברקסים חזקים היה מאוד מהנה ממולץ לכולם לפני שהכל יתפוגג
ha5mvo פורסם אוגוסט 29, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2005 היה מאוד מהנה ממולץ לכולם לפני שהכל יתפוגג I'm sure one Million people who had to be evacuated would disagree with you.....
jambo7 פורסם אוגוסט 29, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2005 יש איזה שהוא מכשיר חיישן שנותן את מהירות הרוח או שאתה מקבל את זה מהקרקע
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 29, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2005 יש איזה שהוא מכשיר חיישן שנותן את מהירות הרוח או שאתה מקבל את זה מהקרקע תגיד לי איך זה אחרי 326 הודעות כאן עוד לא הכנסת את השם שלך לחתימה?
Or Netzer פורסם אוגוסט 29, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2005 יש איזה שהוא מכשיר חיישן שנותן את מהירות הרוח או שאתה מקבל את זה מהקרקע תגיד לי איך זה אחרי 326 הודעות כאן עוד לא הכנסת את השם שלך לחתימה? היה לו שם. הוא נמחק. :wink: אנחנו נשמח עם תחזיר עשה טובה צביקה.
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 29, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2005 יש איזה שהוא מכשיר חיישן שנותן את מהירות הרוח או שאתה מקבל את זה מהקרקע תגיד לי איך זה אחרי 326 הודעות כאן עוד לא הכנסת את השם שלך לחתימה? היה לו שם. הוא נמחק. :wink: אנחנו נשמח עם תחזיר עשה טובה צביקה. מעניין למה.
jambo7 פורסם אוגוסט 30, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2005 ראשית תוקן הנושא של השם למה השם נמחק ואם היה בכלל ,אני לא זוכר י,כול להיות בגלל שהכנסתי את הלינק של התמונות והשם נמחק, או שהייתה סיבה אחרת ,אם תכוונו אותי לתאריך המחיקה אולי אני אזכר במשהו, ויכול להיות שהשם שלי הופיע רק בישראל אירליינס ומשם אתם זוכרים אותי פשוט לא זוכר בעצם פרסום השם זאת אפשרות אבל היא לא חובה עד כמה שידוע לי 326 הודעות אני פה בערך משנת 2003 ולכן יש הרבה הודעות ,היו לי הרבה הפסקות בגלל כל מיני דברים לימודים משפחה וכד' לא זכור לי שהיה מד רוח [ אני בניתי פנלים בעצמי ] ולכן אני שואל אם יש דבר כזה אולי ניתן לכנים אותו לפנל קח לינק לפנל שבניתי ויש גם צביעות של מטוסים בלינק ליד השם בחתימה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscri ... er=jambo22