Yoav פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 כן, אני יודע, זה קשה, סוף החופש, ויש לי מזל שרוב המנהלים כבר לא תלמידים שיתנו לי באן מהפורום, אבל רק רציתי לאחל לכל חברי החטיבה הנפלאה שלנו שנת לימודים מוצלחת ופוריה, רק הצלחה ולא לשכוח - יש כמה דברים שטיפל'ה יותר חשובים מהטיסה. ולכל מי שכבר גדול - שנת בריאות ושלוםף שקט ושלווה וכל איחול אפשרי. אז, שתיהיה לנו עוד נה מוצלחת בחטיבה, בלי ויתר מידי מריבות, ושהצוות ימשיך להיות כמו שהוא עכשיו - פשוט גדול מהחיים. אז מתי יש אתר חדש ?
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 לא נותר אלא להגיד: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: מה שקורה לנו במשך 10 חודשים מובא כאן במשך כמה שניות, ככל שלומדים יותר חודשים כך אנחנו.. זה מתחיל נחמד, לאט לאט מתחיל להעיק, בשלב מאוחר יותר מנסים לשרוד, ולאחר מכן לא נשאר כלום.. :microwave: :cry: :cry:
אורח Ofek פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 היה חופש קצר אך נחמד,הספקתי לנפוש לי בטורקיה,ולטוס בכמה מטוסים חדשים. מה שלא הספקתי לעשות בחופש : להתחיל את המצערת 3GA צירים שכבר כמה חודשים אצלי בתכנון לסיים את המסע שהתחלתי (לייקוס סגרו לי את החשבון + שיעורים בימים האחרונים שמנעו מימני מלסיימו,אני אשתדל למהשיך בחגים) למצוא עבודה :| להעלות כמה צביעות לסיים כמה צביעות 10 חודשים נעימים לכולם
AVIV פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שנת לימודים מוצלחת לכולם,אוי לא רפורמת דוברת,אוי לא,י"א.... :cry:
matan פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שנת לימודים מוצלחת לכולם!! לכל בעלי מבחני הבגרות,שיהיה לכם את כל ההצלחה שבעולם,וגם למנהלים שלא לומדים,שתהיה לכם שנה טובה.ואחרונים חביבים,המתגייסים הקרובים לצה"ל,אני מאוד מקווה שתגנו על ארצנו בכבוד,ושכמובן רצון הקורס טייס שיש לרובינו יתגשם.שנה טובה לכולם!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שנה מוצלחת לכולם ולאלה שעולים לכיתה י' לתיכון בהצלחה בבגרוית בסוף השנה, החודשיים עברו מהר כטיל כרגיל, הספקתי לטייל באירופה(דנמרק שבדיה וצפון גרמניה) עכשיו צריך לחזור להיסטוריה ב'! (כיתה י"א) בהצלחה לכולם!.
OmriSoudry פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 אני השנה מתחיל את השנה שתהיה האחרונה שלי בתיכון אי פעם. זה אומר שיש לי שנה שלמה של בערך חופש (משהו כמו 10 שעות בשבוע לימודים) ובסוף השנה אני מתכנן אולי לנסוע לארה"ב לעשות שם קורס טיס (כמו שיונתן עשה). שתהיה לכולנו שנת לימודים מוצלחת!
moti פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שנה מוצלחת לכולם בכל הגילאים: תלמידי החטיבות, התיכון, האיניברסיטאות, בצבא ובעבודה. רציתי לטוס יותר החופש ולא ממש יצא לי, לפחות פיקחתי לא מעט והספקתי לטייל שבועיים בדרא"פ, זה גם משהו
Eldar Sella פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 בהצלחה לכולם אני הספקתי לטוס למינכן, לטייל בצרפת הממ וזהו
יותם פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 לא נותר אלא להגיד:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: מה שקורה לנו במשך 10 חודשים מובא כאן במשך כמה שניות, ככל שלומדים יותר חודשים כך אנחנו.. זה מתחיל נחמד, לאט לאט מתחיל להעיק, בשלב מאוחר יותר מנסים לשרוד, ולאחר מכן לא נשאר כלום.. :microwave: :cry: :cry: חחחחח... מסכים למרות שיש לי עוד שנתיים (" בסה"כ " :cry: :cry: ) לפחות הקיץ נסגר בארוע מהנה של טיסות!! תודה לכל האחראים לאירוע! לא נורא נעבור גם את זה...! בהצלחה לכוווולם!!
ohadn747 פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 יאללה בקטנה! פוגשים עכשיו את כל החברים והכל! נכון שצריך ללמוד, אבל זה לא הכל בבצפר... שנת לימודים טובה לכולם
eA פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 התכוונת : שנת לימודים אחרונה מוצלחת ופוריה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Shai B פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 כולכם מתחילים מחר אני התחלתי אתמול :| ואני פשוט חייב לכתוב את זה: *לא!!!! כל יום להתעורר ב-0600!!! יומיים בשבוע ב-0530!!! כל יום לחזור הביתה ב-1530 ואני רק בכתה ט' :cry: :cry: :cry: * [וכן, כתבתי את ההודעה הזאת כדי שתרחמו עליי ] שנה מוצלחת לכל התלמידים!! שכחתי להוסיף *שיעורי בית ב-3 מקצועות על היום השני!!! מה זה אמור להיות זה?!* [תרחמו תרחמו] שוב שנה מוצלחת =]
e_dor פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שנת לימודים מהנה (נו רבאק, תסתכלו על הצד החיובי: החופשות, הטיולים...) ומוצלחת לכולם ! ולבוגרי החטיבה - סתם שנה טובה אבל בקשה קטנה, תארגנו לנו פיקוח כמו שיש רק לנו בחופשים הקצרים ובסופ"שים, שלא נשתגע וכל פעם שנדבר על תפקיד הסנטר בכדורסל בשיעורי ספורט נתחיל לחפש את איציק ... לא נפסיק לטוס ! (אבל לשיר מומלץ שכן נפסיק ...)
Yehonatan_el פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שנה טובה ומוצלחת לכל התלמידים ובהצלחה לכולם בבגוריות השנה (למי שיש) :wink:
dvir blashar פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 כולכם מתחילים מחראני התחלתי אתמול :| ואני פשוט חייב לכתוב את זה: *לא!!!! כל יום להתעורר ב-0600!!! יומיים בשבוע ב-0530!!! כל יום לחזור הביתה ב-1530 ואני רק בכתה ט' :cry: :cry: :cry: * [וכן, כתבתי את ההודעה הזאת כדי שתרחמו עליי ] שנה מוצלחת לכל התלמידים!! שכחתי להוסיף *שיעורי בית ב-3 מקצועות על היום השני!!! מה זה אמור להיות זה?!* [תרחמו תרחמו] שוב שנה מוצלחת =] מה אתה מרחם על עצמך..אני התחלתי ביום שני.... אבל עושים לנו גשר בין יום כיפור לבין סוכות(אני חושב) הכל מקרה *אם המנהלים חושבים שזה לא יפה שימחקו) זה לא יפה, מחקנו.
Shai B פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 כולכם מתחילים מחראני התחלתי אתמול :| ואני פשוט חייב לכתוב את זה: *לא!!!! כל יום להתעורר ב-0600!!! יומיים בשבוע ב-0530!!! כל יום לחזור הביתה ב-1530 ואני רק בכתה ט' :cry: :cry: :cry: * [וכן, כתבתי את ההודעה הזאת כדי שתרחמו עליי ] שנה מוצלחת לכל התלמידים!! שכחתי להוסיף *שיעורי בית ב-3 מקצועות על היום השני!!! מה זה אמור להיות זה?!* [תרחמו תרחמו] שוב שנה מוצלחת =] מה אתה מרחם על עצמך..אני התחלתי ביום שני.... אבל עושים לנו גשר בין יום כיפור לבין סוכות(אני חושב) הכל מקרה **מצטער הייתי חייב להוריד את התמונה הזו לפחות מהציטוט הזה** *אם המנהלים חושבים שזה לא יפה שימחקו) אני לא מרחם על עצמי בגלל שהתחלנו אתמול [אני ידוע על הגשר בגלל זה אני לא מתבאס מזה ] אבל איזה מערכת דפוקההה הממ מה הסיפור של התמונה? ><"
gilad13 פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שנת לימודים מוצלחת ומהנה (כמה שאפשר... :wink: ) לכולם! ובאמת מה הקטע של התמונה הזאת...? :?
dvir blashar פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 בעיקרון זה היה אמור להיות משהו בסגנון הזה
Shai B פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 אוי שכחתי להוסיף בתגובה שלי לתמונה Now I can see your'e nuts!!!
4X-OMR פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שנת לימודים מוצלחת!! ובכלל שנה טובה שקטה וכייפית!! :!: :mrgreen: ולכל בעלי הרשיון!! להיזהר בדרכים!!!
Avi Cohen פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שתיהיה לתלמידים שביננו שנת לימודים פורייה ומוצלחת. לניגשים לבגרויות. המון הצלחה בקיצור שתבוא עלינו שנה מבורכת.
shir פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 כולכם מתחילים מחראני התחלתי אתמול :| ואני פשוט חייב לכתוב את זה: *לא!!!! כל יום להתעורר ב-0600!!! יומיים בשבוע ב-0530!!! כל יום לחזור הביתה ב-1530 ואני רק בכתה ט' :cry: :cry: :cry: * [וכן, כתבתי את ההודעה הזאת כדי שתרחמו עליי ] שנה מוצלחת לכל התלמידים!! שכחתי להוסיף *שיעורי בית ב-3 מקצועות על היום השני!!! מה זה אמור להיות זה?!* [תרחמו תרחמו] שוב שנה מוצלחת =] מה אתה מרחם על עצמך..אני התחלתי ביום שני.... אבל עושים לנו גשר בין יום כיפור לבין סוכות(אני חושב) הכל מקרה *אם המנהלים חושבים שזה לא יפה שימחקו) אתה קיבוצניק\מושבניק?
Or Netzer פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שיהיה בהצלחה. ואין קטע של התמונה פשוט ידידנו דביר קצת שוכח שיש פה ילדים קטנים וילדים גדולים וזה פורום מטוסים , ות'אמת תמונות כאלה הן מגעילות ולא במקום בשום פורום ציבורי.