ely129 פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 (הכותרת הפוכה בכוונה עוד מעת תבינו..) שלום לכול באי הפורום.. אני יודע איני נוטה לפרסם את הגיגי כאן לרוב- אך הפעם העשה זאת אין בכוונתי להשמע בהודעה זו כביקורת או תמיכה ההפך ההודעה הזו היא על סמך דעתי והנכתב בה על ידי- כדעתי האישית בלבד (אם היא מעניינת מישהו או לא יחליט הקורא לבדו) בזמן האחרון יצא לי לראות מס' נושאים שעלו לדיון בפורום... 1- נושא "הרמה של הפורום"- כידוע רמה הינה דבר יחסי הנמדד למעשה ע"י אותו קובע-משמע אותו אדם קובע האם לרמתי או לא... אני חושב שלצערי היו מס' מקרים שהופגנו בפורום זה של התנהגותיות לא הולמת(דעו לכם אני מאוד סלחן ומסוגל להקשיב לרמות רבות מאוד של התבטאות אבל כאן מס' לא רב של אנשים, ביצע דברים שהם בניגוד מוחלט לכול התנהגות נורמטיבית באשר היא (עיין ערך- טרפנטציות אישיות לנושא "זכויות יוצרים" למניהן, ברוגזים, ושאר ירקות מן העונה החולפת) בנושא זה עלי לציין לטובה את התנהגות מנהלי הפורום אשר נקטו בפעולה דרסטית אך מתקבלת על הדעת והרחיקו את אותם עוללים (יש כאלו המכנים אותם דעתניים- לידיעתכם אדם בר דעת לא מתנהג כך אז נא לא לפגוע בבעלי הדעת) בקרבנו. 2- לצערי דבר נוסף נגלה לעיניי- חוסר הסכמה של חלק מן המשתמשים פה בעניין הדברים הזקוקים לפרסום ברבים או שצריכים להסגר בלא ידיעת כלל באי הפורום.. הנושא קצת מורכב אבל- אי פירסום הדברים לקהל הרחב של משתמשי הפורום- יכול להוביל למצב של : א- אי ידעת כול העובדות מונעת גיבוש דעה מאוזנת על הנעשה- כול אדם יפרש את הדברים כרצונו וכך יווצר מצב של "מחנות" בקרבנו (שימו לב מקרה ביה"ס לטיסה, שטס מקירבנו) ב- הטענה "כיצד נראה כלפי חוץ" בשנים האחרונות חל מהפך בהתנהלות- מהתנהלות סגורה לניהול פתוח- עדיף שבאי הפורום יראו וידעו דברים קלוקלים הקורים כאן וכיצד מטפלים בהם- ראה ערך "כללי התנהגות בפורום", מאשר שהכול יראה טוב מידי להזכירכם כאשר משהו נראה מושלם אנו נהיים חשדנייםto good to be true .... אז עדיף לדעתי להציג את הבעיות כי טיפול בדלתיים אחוריות יוצר תחושה של חוסר אמון וחשדנות של המשתמשים. אבל- במקרים של "בין אדם לחברו" יש לטפל בצורה סולידית ושקטה כאשר ברור ל2 הצדדים שיש לפתור את הבעיה ע"י גורם המוסכם ע"י שניהם. אם מישהו לא הבין אשמח לפרט... אין בכוונתי לשפוך דלק לכול מדורה קיימת- אני יודע לאיזה כוויות זה גורם... זו דעתי אשמח לשמוע דעות נוספות בלשון בני אדם- צר לי איני דובר את שפת החיות אז כול שפה שטיבה- תוקפני, טפשי, או חסרת ניסוח, לא תענה ואיתם הסליחה(חישבו גם על הניסוח לא רק על מה אתם רוצים לומר)... וזו דעתי הפרטית, הבלעדית, ואין לי עדיין שותפים למחשבותיי(מיועד לאנשים החיים אם תסביך של קונספירציות למניהן) תודה רבה (קצת ארוך אני יודע אבל כבר זמן רב שאני נותן לצעירים להתקוטט ולא מתערב(אני בן 32 אם זה מעניין מישהו מן הנוכחים)) שגיא
zvi rodes פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שגיא הנכבד,קראתי בעיון רב את אשר כתבת , שמחתי מאוד שהעלת את הנושא בצורה ענינית ומכובדת, אני מסכים לכל מילה שכתבת , אין לי מה להוסיף אך בכל זאת,אני פונה לחברים ,לכולם,שימו לב ,תחביב הטיסה הוירטואלית צוברת חברים חדשים מידי יום,אנשים מכל רמות הגיל צופים בנו ,אני מניח שגם אנשים מעבר לים, אנחנו משדרים לאנשים הסובבים לנו כי אין אנו "משחקים" . אנו עוסקים בתחביב הדורש בגרות,רצינות,מיומנות ורמה אנטלקטואלית גבוהה .הבה נשמור כולנו על כללים ,נשמור על חופש הביטוי אך גם נשמור על כבוד האדם.אגב אני בן 53 גאה מאוד להיות חבר בחטיבה הישראלית.
Or Netzer פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 ואני מקווה שהדיון הזה לא ינעל. שישאר קר כמו שהוא.
menahem ben-or פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שלום לכולם עד עתה נמנעתי מלהגיב, אולם משעלה הנושא לדיון מכובד אני חש צורך לעשות זאת. מצטרף לדברי שגיא וצבי, כל מילה חקוקה בסלע , אני מביע בזאת את תקותי ואני מרשה לעצמי לאמר שזו גם תקותם של רבים אחרים, הלוואי וארועים מסויימים כפי שהיינו עדים להם בשנה החולפת לא יחזרו על עצמם והפורום ישוב להיות מקום של החלפת דיעות, מתן אינפורמציה ולא זירת קרבות. ואם כולם ציינו את גילם גם אני אעשה זאת, אני בן 51 וכנראה שאנחנו מייצגים בזאת את דעתם של זקני השבט וכנהוג בכל שבט, נשמח אם דעתינו תשמע...... מנחם
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 שגיא, כל מילה נכונה בכותרת שלך, אכן יש דברים שניתן לראותם או להבינתם מזויות מסויימות ויש דברים שלא ניתן לראות או להבין מזויות אחרות. נהנתי לקרוא את ההודעה שלך, לדעתי היא מפגינה יותר מכל סובלנות וסבלנות שאולו דברים שאני מעודד רבים מחברי החטיבה בכל הזדמנות, אלו שני דברים שהכי צריך אותם שמתעסקים בהתנדבות למען קהילה מסויימת ומעל הכל למען התחביב שלי ושל כל אחד אחר. כמו שצבי אמר, החטיבה שלנו היא כבר חתך של מדינת ישראל על כל הגוונים שלו, וכמו עם ישראל, גם כאן הדעות שונות ומגוונות בנושאים השונים, גם אם לא מסכימים על דעה צריך לדעת להקשיב ולהיות סובלני, קיצוניים תמיד יהיו וגם אותם נדע להעיף משורותינו.