tsh פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 אהלן חברים, רציתי לשאול משו - המון פעמים אני רואה אנשים טסים אצלינו בצביעות של מטוסים החל מ737 עד ל747 ועוד, אני כל החיים טס רק עם PIC או צסנות "בתשלום". בגלל עניין הריאליסטיות של הפאנל, איך אתם מתמודדים עם זה? ואם יש לכם פאנלים חינמיים להורדה שמספקים רמת ריאליסטיות מינימאלית אנא תנו לי ליניקים,,(לכל מטוס לא משנה איזה --בואינגים) תודה רבה
Atar_Omri פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 מלבד הPIC 767 יש עוד מוצרים כמו ה-PSS747-400 ו-777-200, PMDG737NG וכו'. אני טס רק עם פאנלים של אחת מהחברות האלה, לא נוגע בפאנלים פשוטים, אחרי שאתה רואה רמת ריאליסטיות של אחד מהמוצרים הנ"ל, אתה לא רוצה לחזור לטוס עם פאנל פשוט. את הפאנלים אפשר להתקין גם על מטוסים אחרים בלי שום בעיה.
ha5mvo פורסם ינואר 4, 2004 דיווח פורסם ינואר 4, 2004 Tal so far I came across two noteworthy packages 1 Stellen Himlerbys DC9 (see my other post). 2 Oleksy Frolovs Dash 8 Both are available at Avsim The panel bitmaps may not be as impressive as the payware stuff, but in terms of functionality they surpass them! oh, yes you can also try Roy Chaffins B-25 if you're into A/C of this type. the link is http://www.roychaffin.com/rcs-panels.html