חגי פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 http://www.boeing.com/news/releases/200 ... 0831g.html
אורח פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 זה נראה קר וחסר נשמה... סטרילי מידי בשביל להיות נעים.
Eldar Sella פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 יותר מדי עיצוב.. הישנים החומים יותר טובים
e_dor פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 אנשים, התקדמנו - זהו, זה מה שיש לנו ! ככה זה יראה מעכשיו, ובעייני זה יפייפה. אני ממש אוהב את הקוקפיט ה"חמים" של הבואינגים הקיימים - אך ככה יראו גם המכוניות שלנו בקרוב (תחשבו - זה עדיף, כי היום אין מכונית שנראית כמו בואינג )
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 אנשים, התקדמנו - זהו, זה מה שיש לנו !ככה זה יראה מעכשיו, ובעייני זה יפייפה. אני ממש אוהב את הקוקפיט ה"חמים" של הבואינגים הקיימים - אך ככה יראו גם המכוניות שלנו בקרוב (תחשבו - זה עדיף, כי היום אין מכונית שנראית כמו בואינג ) אבל יש נהגים שחושבים שהן בואינג...
Or Netzer פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 אנשים, התקדמנו - זהו, זה מה שיש לנו !ככה זה יראה מעכשיו, ובעייני זה יפייפה. אני ממש אוהב את הקוקפיט ה"חמים" של הבואינגים הקיימים - אך ככה יראו גם המכוניות שלנו בקרוב (תחשבו - זה עדיף, כי היום אין מכונית שנראית כמו בואינג ) אבל יש נהגים שחושבים שהן בואינג... הם בטיפול מחמיר ע"י אם אתה מתכוון לכאלה שחושבים שמכונית זה מטוס ומרשים לעצמם להגיע לV1
אורח פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 אני לא בטוח שככה יראו המכוניות. אפשר לעצב ככה את המכוניות כבר היום וגם עושים את זה. אבל עיצוב שמקנה תחושבת ניכור והרגשה לא נעימה לא יעבוד שיווקית. זה יכול להיות להיט עונתי אבל לא להחזיק לאורך זמן (שימו לב שהפלאפונים הבאמת קטנים נעלמו).
e_dor פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 אני לא בטוח שככה יראו המכוניות. אפשר לעצב ככה את המכוניות כבר היום וגם עושים את זה.אבל עיצוב שמקנה תחושבת ניכור והרגשה לא נעימה לא יעבוד שיווקית. זה יכול להיות להיט עונתי אבל לא להחזיק לאורך זמן (שימו לב שהפלאפונים הבאמת קטנים נעלמו). יפה, עושים את זה - לזה התכוונתי. ובשנים הבאות זה יהיה סטנדרט לדעתי. ואני לא מסכים איתך - אולי צריך לראות עוד כמה תמונות של הקוקפיט כמו שצריך, אבל בסה"כ זה המראה המודרני, לא נשאר עוד עשרות שנים עם המושבים הפרוותים והחומים חוץ מזה, לי יש פלאפון באמת קטן, הכיטוב (לא שהבנתי מה הקשר בין העיצוב של ה-787 לפלאפונים קטנים, אבל בכיף ...)
אורח פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 יכול להיות, אבל זה לא מראה מודרני - זה מראה קר. זה מראה שעוצב על מנת להיראות עתידני ומשוכלל, למעשה הוא לא פרקטי יותר ממה שיש לנו היום. זה מזכיר את עצובי הבתים המודרניים עם סלון לבן ושידת טלויזיה שקופה מט עם תאורה בתוכה. זה לא שזה לא יפה. אבל אם יש לך בית כזה אתה מרגיש בסלון שלך שאתה צריך להתנהג יפה...
e_dor פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 יכול להיות, אבל זה לא מראה מודרני - זה מראה קר.זה מראה שעוצב על מנת להיראות עתידני ומשוכלל, למעשה הוא לא פרקטי יותר ממה שיש לנו היום. זה מזכיר את עצובי הבתים המודרניים עם סלון לבן ושידת טלויזיה שקופה מט עם תאורה בתוכה. זה לא שזה לא יפה. אבל אם יש לך בית כזה אתה מרגיש בסלון שלך שאתה צריך להתנהג יפה... מסכים איתך לגמרי - אבל עדיין ככה הכל מתחיל להראות, קצת קר - נכון. בשביל זה כל אחד משנה את האוטו/סלון/מטוס ( ) שלו לפי טעמו, בדברים הקטנים. בשביל שלא יראה קר אלעל יזמינו כסאות כחולים וסטיקרים על היוק. (לדוגמא). כל אחד והטאץ' שלו, זה הרעיון בעיצובים ה"קרים".
אורח פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 מה אני אגיד לך... אם אתה אוהב את זה.. אבל אם אני טייס בכזה מטוס אני לא מכניס ילדים לקוקפיט כזה, שלא ילכלכו...
yuval_el פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 עוד תמונות: http://www.newairplane.com/en-US/FunStuff/Pictures.html
e_dor פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מה אני אגיד לך... אם אתה אוהב את זה..אבל אם אני טייס בכזה מטוס אני לא מכניס ילדים לקוקפיט כזה, שלא ילכלכו... זה נכון שמע, זה גם עניין של טעם - אבל בוא נשפוט רק כשיהיה ע"י מה, פה זו דוגמית.
asaf742 פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 האמת היא שאני חייב לציין שבעיני זה דיי מבחיל. זה נראה חללי מדי ולא אנושי. זו דעתי בכל אופן. אבל לכו תדעו, יש המון סיכויים שזה יהיה הסטנדרט בשנים הקרובות. אבל בכל אופן אני מסתפק בזה שיש המון זמן ובינתיים יש עבודה לטייסים