עבור לתוכן
חגי

Here's a screenshot of the new upcoming boeing 787

Recommended Posts

פורסם

אנשים, התקדמנו - זהו, זה מה שיש לנו !

ככה זה יראה מעכשיו, ובעייני זה יפייפה.

אני ממש אוהב את הקוקפיט ה"חמים" של הבואינגים הקיימים - אך ככה יראו גם המכוניות שלנו בקרוב :) (תחשבו - זה עדיף, כי היום אין מכונית שנראית כמו בואינג :lol: )

פורסם

אני ממש אוהב את הקוקפיט ה"חמים" של הבואינגים הקיימים - אך ככה יראו גם המכוניות שלנו בקרוב :) (תחשבו - זה עדיף, כי היום אין מכונית שנראית כמו בואינג :lol: )

אבל יש נהגים שחושבים שהן בואינג...

פורסם

אבל יש נהגים שחושבים שהן בואינג...

הם בטיפול מחמיר ע"י אם אתה מתכוון לכאלה שחושבים שמכונית זה מטוס ומרשים לעצמם להגיע לV1 :lol:

פורסם

אני לא בטוח שככה יראו המכוניות. אפשר לעצב ככה את המכוניות כבר היום וגם עושים את זה.

אבל עיצוב שמקנה תחושבת ניכור והרגשה לא נעימה לא יעבוד שיווקית. זה יכול להיות להיט עונתי אבל לא להחזיק לאורך זמן (שימו לב שהפלאפונים הבאמת קטנים נעלמו).

פורסם
אני לא בטוח שככה יראו המכוניות. אפשר לעצב ככה את המכוניות כבר היום וגם עושים את זה.

אבל עיצוב שמקנה תחושבת ניכור והרגשה לא נעימה לא יעבוד שיווקית. זה יכול להיות להיט עונתי אבל לא להחזיק לאורך זמן (שימו לב שהפלאפונים הבאמת קטנים נעלמו).

יפה, עושים את זה - לזה התכוונתי. ובשנים הבאות זה יהיה סטנדרט לדעתי.

ואני לא מסכים איתך - אולי צריך לראות עוד כמה תמונות של הקוקפיט כמו שצריך, אבל בסה"כ זה המראה המודרני, לא נשאר עוד עשרות שנים עם המושבים הפרוותים והחומים :)

חוץ מזה, לי יש פלאפון באמת קטן, הכיטוב :lol: (לא שהבנתי מה הקשר בין העיצוב של ה-787 לפלאפונים קטנים, אבל בכיף ...)

פורסם

יכול להיות, אבל זה לא מראה מודרני - זה מראה קר.

זה מראה שעוצב על מנת להיראות עתידני ומשוכלל, למעשה הוא לא פרקטי יותר ממה שיש לנו היום.

זה מזכיר את עצובי הבתים המודרניים עם סלון לבן ושידת טלויזיה שקופה מט עם תאורה בתוכה.

זה לא שזה לא יפה. אבל אם יש לך בית כזה אתה מרגיש בסלון שלך שאתה צריך להתנהג יפה...

פורסם
יכול להיות, אבל זה לא מראה מודרני - זה מראה קר.

זה מראה שעוצב על מנת להיראות עתידני ומשוכלל, למעשה הוא לא פרקטי יותר ממה שיש לנו היום.

זה מזכיר את עצובי הבתים המודרניים עם סלון לבן ושידת טלויזיה שקופה מט עם תאורה בתוכה.

זה לא שזה לא יפה. אבל אם יש לך בית כזה אתה מרגיש בסלון שלך שאתה צריך להתנהג יפה...

מסכים איתך לגמרי - אבל עדיין ככה הכל מתחיל להראות, קצת קר - נכון.

בשביל זה כל אחד משנה את האוטו/סלון/מטוס ( :lol: ) שלו לפי טעמו, בדברים הקטנים.

בשביל שלא יראה קר אלעל יזמינו כסאות כחולים וסטיקרים על היוק.

(לדוגמא).

כל אחד והטאץ' שלו, זה הרעיון בעיצובים ה"קרים".

פורסם

מה אני אגיד לך... אם אתה אוהב את זה..

אבל אם אני טייס בכזה מטוס אני לא מכניס ילדים לקוקפיט כזה, שלא ילכלכו...

פורסם
מה אני אגיד לך... אם אתה אוהב את זה..

אבל אם אני טייס בכזה מטוס אני לא מכניס ילדים לקוקפיט כזה, שלא ילכלכו...

זה נכון :lol:

שמע, זה גם עניין של טעם - אבל בוא נשפוט רק כשיהיה ע"י מה, פה זו דוגמית.

פורסם

האמת היא שאני חייב לציין שבעיני זה דיי מבחיל.

זה נראה חללי מדי ולא אנושי. זו דעתי בכל אופן.

אבל לכו תדעו, יש המון סיכויים שזה יהיה הסטנדרט בשנים הקרובות.

אבל בכל אופן אני מסתפק בזה שיש המון זמן ובינתיים יש עבודה לטייסים :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...