guyg פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 שלום לכולם! אני סטודנט לתקשורת שמעוניין לצלם כתבה על vatil ועל שחקני סימולטורים שיש להם ציוד מרשים ומעניין בבית (מקרן, חלקי קוקפיט וכד'). כתבתי כבר מייל לאילן (שלא החזיר לי תשובה) ולאהרון שלא הצלחתי להשיג אותו בטלפון. בכל מקרה, אני מפנה את הבקשה לפורום- מי שמעוניין להתראיין, ויש לו ציוד מעניין בבית, הייתי מאד שמח שיצור איתי קשר במייל guygln@bezeqint.net.il . הפנייה הזו מיועדת כמובן גם למנהלי vatil , אנא צרו איתי קשר. תודה גיא נ.ב הכתבות המוצלחות יגיעו למהדורות החדשות האיזוריות בכבלים, ובעתיד ישודרו באתר אינטרנט שיציג את מהדורות החדשות שאנו עובדים עליהן כרגע.
Omer k פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 לי יש גויסטיק רגיל ומיקרופון - חחחחח אבל בהצלחה ענקית ויש להם אנשים שיש להם חלקים אמיתים אז שוב בהצלחה ואני מחכה לראות אותנו בטלוויזיה או באינטרנט בהצלחה ותודיע כשהכתבה שלך משודרת
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 בהצלחה בכתבה שלך :idea: עוד רעיון, זה להצטרף לאנשים שיוצאים לצפות בנחיתות ליד מסלול 12 בבן גוריון.
yuval_el פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 בהצלחה!! לי אין איזה מכשיר מיוחד שאני יכול להראות לך.. אבל יש לי רעיון- תצלם טיסה אמיתית בססנה מול טיסה בסימולטור ותראה עד כמה הם דומים.
Barak פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 shadi כתב: בהצלחה בכתבה שלך :idea: עוד רעיון, זה להצטרף לאנשים שיוצאים לצפות בנחיתות ליד מסלול 12 בבן גוריון. רעיון רע... גם ככה זה לא מי יודע מה "בריא" ללכת לשם אז לא צריכים עוד לתעד את זה...
guyg פורסם ינואר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 3, 2004 ככה שאני לא מתכוון לצלם שם. בכל מקרה, אני זקוק לאנשים לראיונות, אז לעבודה...
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 Barak כתב: shadi כתב: בהצלחה בכתבה שלך :idea: עוד רעיון, זה להצטרף לאנשים שיוצאים לצפות בנחיתות ליד מסלול 12 בבן גוריון. רעיון רע... גם ככה זה לא מי יודע מה "בריא" ללכת לשם אז לא צריכים עוד לתעד את זה... אוקיי :?
Ilan Jonas פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 guyg כתב: כתבתי כבר מייל לאילן (שלא החזיר לי תשובה) או שהחזיר ולא ראית... נסה ליצור קשר עם עדי ארנסט (VATIL10) - הוא הבעלים של קוקפיט מרשים בבית...
guyg פורסם ינואר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 3, 2004 יתכן שהמייל לא הגיע כיוון שבדקתי מייל ממש עכשיו. בכל אופן אני אשמח אם תוכל לכתוב מייל חדש עם מספר הטלפון שלך על מנת שנוכל לדבר, הכל כמובן בהנחה שאתה מעוניין תודה
OmriSoudry פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 שלום לכולם. אני כרגע מחפש את האימייל של חדשות ערוץ 2 כדי לעניין אותם בלעשות כתבה על זה. אם לא לחדשות אז אולי בשביל הכתבה האחרונה שהם משדרים, שבדרך כלל היא על נושא "מוזר" כזה... :wink: אם יש למישהו בחטיבה בעיה עם זה, תודיעו כאן כדי שאני ירד מזה... עומרי.
Shmulik Lin פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 אילן \ גיא לי אין בעייה לקחת למשל צלם\כתב לטיסה איתי מהרצליה לחיפה וחזרה ע"מ לראות את האמיתי ולאחר מכן הדגמה אצלך למשל אילן כבעל כ. מסך תותח את הוירטואלי כך שיראו את הרצוי אל מול המצוי
guyg פורסם ינואר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 3, 2004 אני אדבר מחר עם אהרון או אילן לגבי הנושא. בכל מקרה תודה לכל המסייעים, אני אנסה לארגן את הכל בהקדם האפשרי ואודיע לחברי הפורום.
Ilan Jonas פורסם ינואר 4, 2004 דיווח פורסם ינואר 4, 2004 גיא המייל אליך שוב חוזר לי... מתי אפשר להתקשר אליך?
guyg פורסם ינואר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2004 מספר הטלפון שלי הוא XXXXXXX. (צונזר ע"י אילן )
BlackRaven פורסם ינואר 4, 2004 דיווח פורסם ינואר 4, 2004 הרעיון ממש נחמד ויפה אבל אני לא חושב שלרוב האנשים פה יש בבית ציוד מתקדם ומתוחכם מסיבת ה-"מרשרשים"... ככה שגם אפשר לכתוב על האנשים עצמם, על הידע שלהם, על היכולות שלהם וכל הדברים בינהם... לדעתי יצא הרבה יותר עשיר ומעניין... לשיקולך... וישר כוח על הרעיון והיוזמה !