Arie Halperin פורסם ספטמבר 4, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2005 שווה צפיה http://www.linhadafrente.net/bin/Pousos.wmv אריה
Nir Portal פורסם ספטמבר 4, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2005 הביאו את זה כבר, אבל בהחלט שווה צפייה שניה... פשוט עושה חשק לקחת מטוס עם רוחות צד 30 קשרים ולנסות לנחות
Shai B פורסם ספטמבר 4, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2005 הביאו את זה כבר, אבל בהחלט שווה צפייה שניה... פשוט עושה חשק לקחת מטוס עם רוחות צד 30 קשרים ולנסות לנחות אווו יאאא D= D: כן אני מסכים. בהחלט. רצתי לסימ' ישר אחרי זה!! ועשית לי חשק לראת את זה שוב ^+^
Avi Dudai פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 אריה שלום, ואני חשבתי שזה קורה רק לי אגב, איך זה להיות סבא? התרגלת?
Aeroflot פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 למישהו יש מושג מה שם השיר שמתנגן בקליפ ? ממש אהבתי אני יודע שזה משהו מפורסם אבל לא כתוב של מי זה תודה
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 חדי העין בנינו בטח שמו לב לדבר השחור שרץ מאחורי הזנב של ה-777... מי שלא שם לב שישים לב בשנייה 38 של הסרט איזה 30 ס"מ אחרי קצה הזנב יש מן דבר שחור כזה שנגרר תמיד אחרי המטוס ולכן אני משער שזה חלק מהמטוס... עכשיו זה לא אנטנה כי זה דיי התנפנף ברוח (שימו לב לכמה שניות לפני ואחרי) זה משהו דמוי מצנחון קטן :? מוזר לגמרי... למישהו יש רעיון מה זה הדבר הזה? ולמה הוא משמש?
Aeroflot פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 הדבר הקטן הזה לדעתי (אני לא בטוח תקנו אותי במקרה שלא) זה משהו שנועד לרישום. אחרי הכל המטוס הזה היה בניסוי ויש כל מידי מדדים על המטוס כולל השבירה של הרוח מאחורי מטוס וזאת כדי לדעת עד כמה המטוס משבש את זרימת האויר אחריו . :shock: אבל זה נראה מגניב זה כאילו המטוס פגע בדרך באיזה צנחן וזה כל מה שנותר על הזנב המצנח הקטן זה שמגיע לפני המצנח הראשי