פליקס פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 737-800 לפי הפורום http://forum.projectopensky.com/index.php?showtopic=15349
asaf742 פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 את האמת? זה רעיון דיי אבילי. הם מנסים להתחרות בPMDG, מה?!? חחח
Nimrod פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 מילא בFFX אבל גם לא. הם פשוט יוצרים עוד מודל למחסן של פוסקי. וגם אנשים כותבים שם שהם מתכוונים לעשות לזה מרג' עם PMDG.
dvir blashar פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 את האמת? זה רעיון דיי אבילי. הם מנסים להתחרות בPMDG, מה?!? חחח מה זה בכלל קשור?הם הוציאו את ה767 אז מה הם מנסים להתחרות עם הLDS? אבל מה יש את המודל של קיטיהווק שהוא מצויין אז זה יהיה מענין לדעת אם הוא יהיה טוב כמוהו
Eldar Sella פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 מילא בFFX אבל גם לא. הם פשוט יוצרים עוד מודל למחסן של פוסקי. וגם אנשים כותבים שם שהם מתכוונים לעשות לזה מרג' עם PMDG. מה הקטע לעשות מרג' עם PMDG ? זה כמו לעשות מרג' של 763 POSKY עם LDS... אני חושב שזה בכלל רעיון מטומטם ליצר מודל 737 אלא אם כן יביאו איתו פאנל כי אחרת אף אחד לא יטוס עליו...
Shtoza פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 מה הקטע לעשות מרג' עם PMDG ? זה כמו לעשות מרג' של 763 POSKY עם LDS... אני חושב שזה בכלל רעיון מטומטם ליצר מודל 737 אלא אם כן יביאו איתו פאנל כי אחרת אף אחד לא יטוס עליו... אולי אנשים שאין להם אפשרות לקנות את הPMDG ו/או מהסיבה שה PMDG זולל להם יותר מידי פריימים. יש מספיק סיבות, צריך רק לחכות ולראות מה תהיה התוצאה שלהם בסוף.
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 מה הקטע לעשות מרג' עם PMDG ? זה כמו לעשות מרג' של 763 POSKY עם LDS... אני חושב שזה בכלל רעיון מטומטם ליצר מודל 737 אלא אם כן יביאו איתו פאנל כי אחרת אף אחד לא יטוס עליו... אולי אנשים שאין להם אפשרות לקנות את הPMDG ו/או מהסיבה שה PMDG זולל להם יותר מידי פריימים. יש מספיק סיבות, צריך רק לחכות ולראות מה תהיה התוצאה שלהם בסוף. הוצאת לי את המילים מהפה... בעיקר פריימים. :!: