mat000 פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 האתר VFS בית ספר לטיסה ווירטואלית לא פועל לי......נרשמתי שם למחזור אבל האתר לא עולה......דיברתי עם המנהלים הם אמרו שהם יתקנו את זה...לבנתיים אין אתר...וחשבתי שאולי העבירו אותו כתובת אחרת.....אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה קורה פה.....
אורח פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 אין שום קשר בין VFS ולואטסים. אם יש לך בעיה עם VFS, נא פנה אליהם ישירות.
mat000 פורסם ספטמבר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 אני יודע שאתם לא קשורים.......ואני גם יודע שברגע שכותבים בית ספר לטיסה ווירטואלית הלב שלכם מתחיל לדפוק במהירות אל תדאג אני יודע שאין קשר רק חשבתי אם מישהו יוכל לעזור לי מאחר ויש הרבה אנשים כאן שיש להם חשבונות בבית הספר.......
×�פיק פורסם ספטמבר 6, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 חשבונות זאת מילה נחמדה... תלוי איך מבינים אותה... שוב... יש מספיק אנשים שקשורים לVFS שאפשר ליצור איתם קשר דרך האתר (יש איזה 16 חברי צוות לא?) VATIL לא קשורים... ואם דיברת עם המנהלים והם ענו לך לגבי האתר, תשאל אותם לגבי השאר, הם יודעים יותר טוב מכולנו ויותר ממה שרצינו לדעת. ואל תגידו שאין כאן סבלנות לגבי חדשים. עניתי בכמה שיותר סבלנות! ואם אתה צריך עזרה תיצור איתי קשר, (לא בקשר לVFS! אלא בקשר לטיסה ברשת!) תודה.
mat000 פורסם ספטמבר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2005 מה שתגיד בכל מקרה הבנתי......הם קנו דומיין חדש תודה בכל מקרה...