mickeyr פורסם ספטמבר 7, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2005 שלום לכול חברי הפורום !!! אני משתמש חדש בפורום , אך לא כל כך חדש בתחום הטייס הוירטואלי והריאלי. רציתי בהזדמנות הראשונה שלי בפורום , דווקא להביע קצת ביקורת. אולי לא נעים אבל כדאי לדעת להתיחס לדברים ברצינות. כאדם מתלהב מהתחום נרשמתי באתר שבטח מוכר לרבים AIT תעופה. היה קשה מאוד להתקבל לרשימת הטייסים של החברה . משתמש חדש שרוצה להיות טייס בחברה חייב לעבור מבחן לא פשוט שרק הם (בעלי האתר ) מסוגלים לדעת את התשובות הנכונות. תאמינו לי ישבתי עם טייס (אמיתי) שחי את התחום כבר שנים רבות ובעזרתו עניתי על השאלות של המבחן קבלה שלהם. בקושי עברתי !!! בסדר נניח שהם רוצים להקשות , אבל בוא נמשיך ונבחן את הפעילות שלהם .... עם ההתלהבות הראשונית על כך " שעברתי את המבחן" התחלתי לדווח מספר טיסות והכל סבבה , אך עם הזמן לא ראיתי באתר כלום מושך שום דבר מעניין , אפילו צי מטוסים די עלוב ולא מתחדש. לכן קצב דיווח הטיסות שלי הלך וירד. לאחרונה הודיעו לי בעלי האתר כי כל ההשקעה שלי בהם בדיווחי שעות טיסה הולכת לאיבוד והם החליטו להעיף אותי מהחברה שלהם , בטענה שאני לא דיווחתי טיסות זמן רב. ואני בא להאיר את תשומת לבכם ליומרנות של האתר-חברה הזו!!! בסך הכול כולנו עובדים עושים מילואים ומה לעשות שוכחים לדווח טיסות בעיט תעופה !!! איך אפשר לשכוח הרי זה מאוד חשוב. אני רשום במספר אתרים עולמיים בצורה דומה לזה של עיט ולא נתקלתי ביחס כזה. אני שואל אותכם משתמשי הפורום - האם אני מגזים לגבי היחס הקר והמנוקר שלהם או שגם אתם נתקלתם ביחס דומה ? המשך יום מעולה לכולם מיכאל "שם למעלה - שמרו גובה בשיניים"
אורח פורסם ספטמבר 7, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2005 שלום וברוך הבא, שאלתי היא, מזה זה בדיוק קשור אלינו ?? ובכלל מה הקשר בין תוכן ההודעה שלך לנושא ? יש לך טענות כלפי חברה וירטואלית מסויימת, יש להם פורום, לצוות שם יש אימיילים, שלח להם ואני בטוח שהם ישמחו לעזור לך. קיצר, דיון זה נסגר מחוסר עיניין לציבור.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 7, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2005 מיכאל שלום, לאתר עיט ישנה מערכת חצי אוטומטית שעוקבת אחרי טייסים שנחשדים כ"לא פעילים". המערכת מתריאה לנו אחרי כ-30 יום על טייס לא פעיל ואז נשלח לו מייל אזהרה (אם לא קיבלת אותו אז יכול להיות שהוא סונן לך לתיבת JUNK). אחרי 40 יום אם אין דיווח או תגובה מהטייס הוא נמחק. כמובן שאם הייתה אי הבנה תמיד אפשר לפנות אלינו ולברר מה קרה. לתשומת לבך אם אתה יודע שאתה הולך לעשות מילואים ולהיות לא פעיל לתקופה ארוכה אתה יכול פשוט להודיע לנו דרך הדף משוב באתר, ראה דוגמת מוטי שווימר שנהרס לו הג'וייסטיק ולא היה פעיל כ-60 יום בערך. אנחנו לא נגדכם (בטח שלא נגד מי שעושה מילואים, בתור אחד שגם כן עושה). בקשר לשאר ההכפשות שלך על עיט אני לא אתייחס כי אני חושב שהחבר'ה פה יודעים כמה אנחנו משקיעים בחברה הקטנה שלנו.