אורח Ofek פורסם ספטמבר 7, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2005 שלום חברים, הורי בסביבות תקופת החגים יהיו במיאמי שטופת השמש , החלטתי לבקש מהורי לקנות לי את היוק שם וקח לחסוך לכיסי עוד 90 דולר על משלוח ,מיסים ושאר הירקות של קניה באינטרנט. בנוסף חשבתי שאם כבר ההורים בארה"ב,אז למה לא לקנות גם סקאנר (רק שזה פחות דחוף לי מיוק). רציתי לשאול את מי שיודע \ מכיר \ היה \ קנה \ ראה, האם ואיפה ניתן לרכוש את היוק של CH ואת הסקאנר (גם אם זה שתי חנויות נפרדות) במיאמי ? תודה לעונים.
Moshico Biller פורסם ספטמבר 7, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2005 לא זכור לי כתובות של קניה. אבל שים לב שהמון אנשים חוזרים על עצמם עם השאלה איפה ניתן לקנות יוק/סקנאר וכדומה. אז אני ממליץ לך להריץ חיפוש בפורום ואתה תמצא הרבה מידע ואני בטוח שתמצא לך איזה אחד מכמות השרשורים בנושא זה. ושלא תבין אותי נכון אני לא אומר למה פתחת את השירשור הזה. רק בא להגיד שיש לך מלא שירשורים בפורום בנושא זה הרץ חיפוש ותמצא! אם היה הייתי נותן לך.... שיהיה בהצלחה :wink:
אורח פורסם ספטמבר 7, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2005 אנשים, לפני שאני מתחיל להעיף הודעות חוזרות בסגנון איפה סקנר בטזמניה תחתית או יוק של CH בבורמה עילית, תעשו GOOGLE תעשו חיפוש בפורום. ענו על זה מיליון פעם, חאלסססססס. באמת יש גבול. בתודה מראש, צוות ניהול הפורום :x
אורח Ofek פורסם ספטמבר 7, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2005 תשמע רן,בעקרון עשיתי חיפש בגוגל ולא מצאתי משהו,חשבתי לשאול פה אול יהיו חבר'ה שקנו שם,אני יריץ עכשיו חיפוש בפורום...