singera פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 בסרט: הקבינה היתה של 767 המטוס בהמראה היה A320 ובנחיתה הוא היה 737.... הסרט אבל היה אחלה אנצל שורות אלו לספר לכם כי בקרוב יגיע הסרט flightplan ששם מככב הA380
gilad13 פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 תמיד בסרטים על מטוסים יש מלא פאשלות ואי דיוקים... אבל תמיד כיף לראות אותם מתי ייצא הסרט "FLIGHT PLAN" ועל מה הוא? נ.ב. ב20 ומשהו לחודש (23 או 21 נראה לי) יהיה סרט בערוץ דיסקברי על דיילות וכל ההיסטוריה שקשורה לעניין... (אם זה מעניין מישהו :mrgreen: )
singera פורסם ספטמבר 10, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 http://www.ticketnet.co.il/ticketNet/jsp/Cinema/movie_details.jsp?eventID=3031&scriptBefore=4&siteTypeId=1
David Aronovich פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אם כבר מדברים על פאשלות ואי דיוקים, אם מישהו מכיר את סרטיי שעת שיא אחד ושתיים... באחד הקטעים הם ממריאים עם 744 ושניה אחריי זה נוחתים עם 737 לזה אני קורא אי דיוק רציני ביותר, איך 744 יכול להתכווץ ל737? :mrgreen:
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אם כבר מדברים על פאשלות ואי דיוקים, אם מישהו מכיר את סרטיי שעת שיא אחד ושתיים... באחד הקטעים הם ממריאים עם 744 ושניה אחריי זה נוחתים עם 737 לזה אני קורא אי דיוק רציני ביותר, איך 744 יכול להתכווץ ל737? :mrgreen: בכביסה ? :roll:
singera פורסם ספטמבר 10, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 בוידאו קליפ learn to fly מראים הוראות בטיחות של 767 קוקפיט עם 4או 3 מצערות, נחיתה של 727 ואם אני לא טועה בוידאו הקבינה היתה צרת גוף.
אורח פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 משגע אותי כשעושים דברים כאלה בסרטים. זה לא אי דיוקים - זה פשוט זילזול באינטיליגנציה של הצופה. כשעושים סרט רציני, עושים תחקיר כמו שצריך ומקפידים על הפרטים. זה מזכיר לי בסדרה של יאיר לפיד "חדר מלחמה" - היה שם איזה סיפור עם איזו פגישה בין ראשי אירגוני טרור בלבנון או משהו כזה. מפקד חדר המלחמה שאל שם מישהו מה יש לנו באוויר? קיבל את התשובה 2 F-15. בסצנה אחת אחרי זה הוא שואל "מה אנחנו מכוונים עליהם?" ומקבל את התשובה הלפייר. ממתי F15 יורה הלפייר?! ב-"24" לפני כמה שבועות, המחבלים ניסו לפרוץ או לשתק את מחשבי היחידה. פתאום קופץ להם מסך אתרעה של סיסקו (פרסומת בוטה!) של תוכנה שמנטרת נתבים... שואלים שם את קלואי אם נגרם נזק והתשובה לא מאחרת לבוא - No, the Cisco system is self defending. לא רק שזו פרסומת בוטה, זה עלבון לאינטיליגנציה. פשוט חוסר רצינות של הכותבים ופוגע לגמרי באמינות הסרט.
Eldar Sella פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 משגע אותי כשעושים דברים כאלה בסרטים. זה לא אי דיוקים - זה פשוט זילזול באינטיליגנציה של הצופה.כשעושים סרט רציני, עושים תחקיר כמו שצריך ומקפידים על הפרטים.זה מזכיר לי בסדרה של יאיר לפיד "חדר מלחמה" - היה שם איזה סיפור עם איזו פגישה בין ראשי אירגוני טרור בלבנון או משהו כזה. מפקד חדר המלחמה שאל שם מישהו מה יש לנו באוויר? קיבל את התשובה 2 F-15. בסצנה אחת אחרי זה הוא שואל "מה אנחנו מכוונים עליהם?" ומקבל את התשובה הלפייר. ממתי F15 יורה הלפייר?! ב-"24" לפני כמה שבועות, המחבלים ניסו לפרוץ או לשתק את מחשבי היחידה. פתאום קופץ להם מסך אתרעה של סיסקו (פרסומת בוטה!) של תוכנה שמנטרת נתבים... שואלים שם את קלואי אם נגרם נזק והתשובה לא מאחרת לבוא - No, the Cisco system is self defending. לא רק שזו פרסומת בוטה, זה עלבון לאינטיליגנציה. פשוט חוסר רצינות של הכותבים ופוגע לגמרי באמינות הסרט. זה לא קורה הרבה..אבל הפעם אני מסכים איתך מצד שני..רב האנשים לא מתייחסים לפרטים האלה..זה קצת שולי, אבל לאנשים כמונו זה קצת מפריע (אנחנו מיוחדים )
אורח פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 זה מפריע לנו, דברים אחרים מפריעים לאנשים אחרים. פשוט מוכרים לנו זבל בלי להשקיע את המינימום בבדיקה...
אורח פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 ב-"24" לפני כמה שבועות, המחבלים ניסו לפרוץ או לשתק את מחשבי היחידה. פתאום קופץ להם מסך אתרעה של סיסקו (פרסומת בוטה!) של תוכנה שמנטרת נתבים... שואלים שם את קלואי אם נגרם נזק והתשובה לא מאחרת לבוא - No, the Cisco system is self defending. לא רק שזו פרסומת בוטה, זה עלבון לאינטיליגנציה. פשוט חוסר רצינות של הכותבים ופוגע לגמרי באמינות הסרט. וזה מה שגרם לך להבין ש 24 זו סידרה לא אמינה עם חוסר רצינות של הכותבים
אורח פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 זה למשל. וגם בעובדה שג'ק התחבא מאחורי אבן גדולה ולא קרה לו כלום כשהתפוצצה פצצת אטום במרחק 2 דקות צסנה משם...
Niv Malin פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 הסרט מאוד יפה ונכון יש שם באמת הרבה אי דיוקים!
gilad13 פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אני זוכר גם שפעם (לפני כמה שנים) ראיתי סרט על מטוס שעשה נחיתת חירום באמצע הים ושקע שלם. (מישהו זוכר איך קוראים לו?) מטוס יכול לעשות במציאות כזה דבר? ושלא יכנסו אליו מים?
singera פורסם ספטמבר 10, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אולי נמל תעופה 77? יש לי את הסרט בVHS מחבלים חיבלו במע' המיזוג של המטוס וטסו נמוך כדי העלים מהמכ"מ ואז ה747 הפך לצוללת....
אורח פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 וואלה זוכר את הסרט לא את השם. ב 77 זה לא היה זה שאיבד את הריצפה ?
singera פורסם ספטמבר 10, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 הנה התקציר http://www.imdb.com/title/tt0075648/ מה שעוד מעצבן זה בסרט איר פורס 1 או החלטה גורלית עם קורט ראסל מראים כאילו שיש חדר מחשבים במטוס שיש גם גישה אליו ומנתקים חוטים חופשי. במטוס אין חדר מחשבים וגם תא המטען בלתי נגיש פרט למטוסים כגון טריסטר או A330 אבל במטוסים שאני מכיר טוב כגון 747/737/767/757 אין גישה בין תא הנוסעים למטען
e_dor פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 תמיד יש כאלה ! זה כמו שבצוות לעניין, שכל הזמן גונבים מטוס שם - רואים את מרדוק מעלה את המצערת למעלה, אבל ה-MIX על מינימום
Yoav פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 תמיד יש כאלה !זה כמו שבצוות לעניין, שכל הזמן גונבים מטוס שם - רואים את מרדוק מעלה את המצערת למעלה, אבל ה-MIX על מינימום OMG?! עוד משדרים את זה? תן ל לנחש בAXN? רק בגלל זה לא הייתי צריך לעבור ללווין :cry: אני זוכר שראיתי איזה סרט לא זוכר איך קוראים לו אבל היה שם איזה קטע שהיה קרב יריון בתוך המטוס ואז הלך הILS והוא אמר שאי אפשר יהיה לנחות בגלל זה. מה שעוד יותר הפתיע אותי שהם הציגו את הILS בתור קופסא בתוך הקבינה
e_dor פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 תמיד יש כאלה !זה כמו שבצוות לעניין, שכל הזמן גונבים מטוס שם - רואים את מרדוק מעלה את המצערת למעלה, אבל ה-MIX על מינימום OMG?! עוד משדרים את זה? תן ל לנחש בAXN? רק בגלל זה לא הייתי צריך לעבור ללווין :cry: אני זוכר שראיתי איזה סרט לא זוכר איך קוראים לו אבל היה שם איזה קטע שהיה קרב יריון בתוך המטוס ואז הלך הILS והוא אמר שאי אפשר יהיה לנחות בגלל זה. מה שעוד יותר הפתיע אותי שהם הציגו את הILS בתור קופסא בתוך הקבינה שידורים בפעם המאה, וזה רק ב-AXN אני מכיר 99% מהפרקים בעל פה, ועדיין אני נהנה ומכל פרק מחדש אגב, בצוות לעניין יש לפעמים עניינים "רציניים" יותר, כגון מדפים וכו'. אבל הקטע עם התערובת קרע אותי
BlackRaven פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 זה כמו שבצוות לעניין, שכל הזמן גונבים מטוס שם - רואים את מרדוק מעלה את המצערת למעלה, אבל ה-MIX על מינימום אפשר להבין למה BA לא אוהב לטוס......
Tomer Haim פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 מה שעוד מעצבן זה בסרט איר פורס 1 או החלטה גורלית עם קורט ראסל מראים כאילו שיש חדר מחשבים במטוס שיש גם גישה אליו ומנתקים חוטים חופשי. במטוס אין חדר מחשבים וגם תא המטען בלתי נגיש פרט למטוסים כגון טריסטר או A330 אבל במטוסים שאני מכיר טוב כגון 747/737/767/757 אין גישה בין תא הנוסעים למטען אם כבר יש חדר מחשבים והמטוס כ"כ משוכלל.. אז למה לפני הפגיעה במים כשלא היו טייסים בקוקפיט הוק קשר את הסטיק לכסא עם חבל... כ"כ משוכלל ולא שמעו על מקזז...
אורח פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 רק דיברנו ואתמול ב YES4 היה את החלטה עלק גורלית... אין טייסים, חצי מהגלס קוקפיט של 742 מרוסק, קורט ראסל עשה כמה שעורים אצל החברים שלנו מוושינגטון ועכשיו הוא לוקח את ה 742 לנחיתה.... צועק לכיוון הדיילת החיננת, תוציא את מדריך הטיסה, אני צריך מהירות גישה לנחיתה...היא מספרת לו לפי משקלים וכו' (נקודה לזכותם :wink: ) ועוד אחת במשחקי הכח עם המטוס ושליפת המדפים כולל הסטיק שייקר לקראת הזדקרות. הוא מפספס את המסלול בדולס (וושינגטון הבין לאומי) כדי להשחיל את ה742 הזה בשדה של ססנות מסכנות וכמה ססנות ועוד כל מיני הוא לוקח איתו בדרך :shock: לא חרם. ולאחר שהוא חרש את עצמו באדמה, מה עם איזה AFTER CRASH LANDING CHECK LIST ? קיצר היה משעשע. ד"א אחלה קוקפיט היה להם שם, דודי צריך לבדוק אולי אפשר לשדוד להם אותו
singera פורסם ספטמבר 11, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 ממתי יש ב742 גלאס קוקפיט??????????????
Jonathan Perelmuter פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 רק דיברנו ואתמול ב YES4 היה את החלטה עלק גורלית...אין טייסים, חצי מהגלס קוקפיט של 742 מרוסק, קורט ראסל עשה כמה שעורים אצל החברים שלנו מוושינגטון ועכשיו הוא לוקח את ה 742 לנחיתה.... צועק לכיוון הדיילת החיננת, תוציא את מדריך הטיסה, אני צריך מהירות גישה לנחיתה...היא מספרת לו לפי משקלים וכו' (נקודה לזכותם :wink: ) ועוד אחת במשחקי הכח עם המטוס ושליפת המדפים כולל הסטיק שייקר לקראת הזדקרות. הוא מפספס את המסלול בדולס (וושינגטון הבין לאומי) כדי להשחיל את ה742 הזה בשדה של ססנות מסכנות וכמה ססנות ועוד כל מיני הוא לוקח איתו בדרך :shock: לא חרם. ולאחר שהוא חרש את עצמו באדמה, מה עם איזה AFTER CRASH LANDING CHECK LIST ? קיצר היה משעשע. ד"א אחלה קוקפיט היה להם שם, דודי צריך לבדוק אולי אפשר לשדוד להם אותו הםנחתו בשדה שממנו יצא המבחן שלי!!!!! FREDRICK MUNICIPAL