עבור לתוכן
singera

אירבוס נילס לפלייט סימולטור

Recommended Posts

פורסם

א. אני לא מכיר אותה וזאת פעם ראשונה שאני רואה את התמונה.

ב. לא ידעתי שנילס זאת סידרה שמכירים גם בחו"ל (נדמה לי שהסידרה במקורה היא הולנדית).

ג. איך לכל הרוחות משהו עשה את זה?, אני שופט לפי המקור, וזה נראה כאילו זה באמת אמיתי (אני משתגע מזה).

ד. אני לא חושב שאני ארצה לטוס בזה בסימולטור, ולכן אני גם לא מאמין שאנשים עשו כזה דבר, כי זה לדעתי יהיה דיי טיפשי.

שלך,

ברוק

פורסם

ב. לא ידעתי שנילס זאת סידרה שמכירים גם בחו"ל (נדמה לי שהסידרה במקורה היא הולנדית).

ג. איך לכל הרוחות משהו עשה את זה?, אני שופט לפי המקור, וזה נראה כאילו זה באמת אמיתי (אני משתגע מזה).

ד. אני לא חושב שאני ארצה לטוס בזה בסימולטור, ולכן אני גם לא מאמין שאנשים עשו כזה דבר, כי זה לדעתי יהיה דיי טיפשי.

שלך,

ברוק

א. אני מכיר את התמונה וזאת הפעם המיליון בערך שאני רואה אותה.

ב. נילס זאת סדרה דנית (דנמרק) והיא שודרה בכל בעולם, ועדיין משודרת.

ג. עשו את זה בפוטושופ.

ד. זה יהיה נחמד ומשעשע לעוף עם כזה דבר בסימולטור, יש הרבה תוספות טיפשיות לסימולטור אז קרוב לוודאי שיש משהו בסגנון של זה

פורסם

שלך,

ברוק

א. אני מכיר את התמונה וזאת הפעם המיליון בערך שאני רואה אותה.

ב. נילס זאת סדרה דנית (דנמרק) והיא שודרה בכל בעולם, ועדיין משודרת.

ג. עשו את זה בפוטושופ.

ד. זה יהיה נחמד ומשעשע לעוף עם כזה דבר בסימולטור, יש הרבה תוספות טיפשיות לסימולטור אז קרוב לוודאי שיש משהו בסגנון של זה

ה. להקליט המראה יחד עם השיר פתיחה של נילס לשים את הקלטת בתחקיר שבועי ביחידה שלי לשעבר בח"א (הייתי שם בתור אחראי ציוד אור קולי אז שמתי קטעי וידאו הקשורים להוואי היחידה או תעופה כללית. שמתי שם טיסה שלי משדה דב לפלמחים עם ביצ' קראפט כאשר עברתי בין מגדלי עזריאלי, היה מאוד ריאליסטי עם מקרן של 1.5מ' על 1.5 מ' בערך

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...