Izik Bakshi פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 שלום חברים יקרים אני מתנצל שההודעה הזו הגיעה באיחור אבל רק היום סיימתי את האבט"ש בקיצור ולעניין אני רוצה להגיד תודה לאנשים שעבדו ועמלו על האירוע החג של החגים ואלו הם האנשים: אילן (VATIL1) - תודה רבה רבה על התמיכה (שלא יודע מה ההיתי עושה בלעדיה) לאורך כל ההכנות והעזרה בכל הבעיות שהיו בדרך, ועל עבודת פרסום נהדרת אהרון (VATIL2) - תודה רבה על עבודת הפרסום הטובה של האירוע בבזכותה זכינו לכמות הטייסים שהגיעו מכל העולם אמיר (VATIL3) - תודה רבה וכל הכבוד על ההכנה של הפקחים ועל ניהות מצויין של חדר הבקרה שמוליק (VATIL4) - תודה רבה על זה שאתה תמיד נמצא ועוזר שצריך אותך באירועים בסדר גודל כזה שאדי (VATIL7) - תודה רבה על העזרה בבנית הדף לאירוע וגם על הבניה של התוכנה המדהימה שעשתה סדר בטיסות של האירוע אנטולי (VATIL8) - תודה על התמיכה בעצות חכמות ובטיפים טובים שתמיד עוזרים לי אלעד (VATIL9) - תודה רבה על ההקרבה של ביתך לצורך חדר הבקרה וגם על התמיכה הלוגיסטית בהכנה לאירוע ובמהלכו בן (VATIL11 -IAL1) - תורה רבה על התמיכה באתר וגם בלוח הטיסות הנהדר קובי (IAL2) - תודה רבה על התמיכה הנהדרת לאורך כל ההכנות ועל לוח טיסות נהדר ומעל הכל על הרצון הטוב שתמיד גובר על הכל בסופו של דבר עומרי (IAL5) - תודה רבה על עבודה טובה ותמיכה ורצון טוב לאורך כל הדרך לכל צוות הפקחים הנהדר:ברק, דורון, איתי, ערן, אלמוג, שגיא, קובי, לבון, נועם, אנטולי, שמוליק, אלעד, אמיר ואילן, עשיתם עבודה מצויינת בפיקוח והפגנתם מקצוענות לשמה!!! (אם שכחתי פקח אשמח שתגידו) לברק ואורן מ IA תודה על התמיכה ורצון טוב שתמיד תורם. חברים יקרים אלו הם האנשים שהביאו לכם את האירוע על מגש של כסף כל אחד מהם תרם תרומה לאירוע שבלעדיה דברים היו נראים אחרת, אני מוריד את הכובע בפני כל אחד מהם ואומר תודה רבה מכל הלב על עבודה נפלאה שכל כולה נעשת באהבה רבה שלפי דעתי זו אחת הסיבות שהאירוע הצליח כמו שהוא הצליח. תודה אחרונה ומיוחדת היא לכם הטייסים שהפגנתם נוכחות ומקצוענות מדהימה. להשמע בסוף שבוע
hagay פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 אני רוצה לציין שאפי' שלא יכולתי להשתתף באירוע מאילוצים שונים שמחתי לראות את האירגון והעזרה שנותנים, אז גם ממני ישר כוח בתקוה להיות באירוע הבא.
Avshalom פורסם ינואר 6, 2004 דיווח פורסם ינואר 6, 2004 כל הכבוד.. באמת עשיתם עבודה מצויינת, אחרי השעות שהשקפתי על הפקחים אני שמח שיש כאן צוות מקצועי של טייסים ופקחים. אני מחכה כבר לאירוע הבא...
Shmulik Lin פורסם ינואר 7, 2004 דיווח פורסם ינואר 7, 2004 איציק חייל בצה"ל הודית לכולנו בשם כולנו תודה גם לך על מה ומי שאתה לימין שור תמשיך ככה