zvi rodes פורסם ספטמבר 18, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2005 חברים יקרים,מחר בבוקר 6.5 אני טס להונגריה (בודפשט)עם חב' צ'רטר "מאלב",סוף סוף תהיה לי ההזדמנות לבחון את הטייסים האם הם מבצעים את הסיד כפי שצריך אני מצויד במצלמה דיגיטאלית +מצלמת וידאו והכי חשוב ,עם מכתב לטייסים באדיבותו של חברינו יהונתן פרלמוטר,צירפתי צילום של תא הטייס של 747-400 , יש במיכתב תיאור של הנתיב מבן גוריון להונגריה( LHBP )צרפתי גם את הכתובת של האתר היפה שלנו.כל תקוותי שתינתן לי האפשרות לצלם עבורכם תמונות מהטיסה.מאחר וקשה לי לעזוב אותכם אז אני חוזר בשבוע הבא ,אם ירצה השם .אני מבקש אם נשאר מישהו עוד מיום חמישי ILS 12 אז שיצלם אותי,סתם סתם.
zmatan פורסם ספטמבר 18, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2005 בהצלחה צבי! טיסה נעימה ובטוחה! ותחזור מצוייד!
rubi פורסם ספטמבר 18, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2005 טיסה נעימה שתיהיה לך ..דרך אגב לפני חודש בערך טסתי עם ה738 של malev והטיסים היו ממש ממש טובים בכלל היתה טיסה מצויינת ,בהלוך גובה שיוטfl360 נחיתה [מושלמת]31r בכל מקרה תהנה [יש מה לראות]ואם יש לך את הנתיב אני אשמח ...רובי
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 18, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2005 טיסה נעימה צבי, תהנה ותחזור אלינו בריא ושלם עם תמונות
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 טיסה נעימה צבי, ושיהיה לך בהצלחה עם הישיבה בקוקפיט, ותהנה מהחופשה. והכי חשוב, שתחזור בשלום.
David Aronovich פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 טיסה נעימה.... ותחזור אליינו בשלום מצוייד בתמונות כמובן :wink:
e_dor פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 למאלב יש קווים שהם צ'ארטר ויש סדירים. עקרונית ישראל הוא קו סדיר אבל ראיתי שבשנה האחרונה הם שולחים את המטוסים עם הכיתוב של הצ'ארטר - זה מקרי או שהמירו את הקו לצ'ארטר באמת ? כי אני זוכר שטסתי איתם לפני שנתיים וזו הייתה טיסה סדירה. בכל אופן - בהצלחה עם הקוקפיט, טיסה נעימה ותשמור על עצמך ! מחכה לחוויות ותמונות :wink:
moti פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 למאלב יש קווים שהם צ'ארטר ויש סדירים.עקרונית ישראל הוא קו סדיר אבל ראיתי שבשנה האחרונה הם שולחים את המטוסים עם הכיתוב של הצ'ארטר - זה מקרי או שהמירו את הקו לצ'ארטר באמת ? כי אני זוכר שטסתי איתם לפני שנתיים וזו הייתה טיסה סדירה. בכל אופן - בהצלחה עם הקוקפיט, טיסה נעימה ותשמור על עצמך ! מחכה לחוויות ותמונות :wink: גם צארט'ר וגם סדיר. לפעמים יש ימים שמאלב טסה בהפרש של חצי שעה - טיסה סדירה וטיסה צ'ארטר.
zvi rodes פורסם אוקטובר 2, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2005 זהו חזרתי,לכל דבר טוב יש סוף,תודה לכל מברכיי,בודפשט עיר מאוד יפה,מומלצת לאוהבי ארכיטקטורה ורומנטיקה.כפי שציינתי טסתי עם חב' מאלב ההונגרית הייתי מצויד עם מכתב פניה משכנע לטייסים בו בקשתי לבקר בקוקפיט במהלך הטיסה ,את המכתב מסרתי לדיילת הראשית עם הכנסי למטוס ,ציינתי את מקום מושבי והמתנתי לבאות.כעבור כשעה מרגע ההמראה ולאחר ארוחת הבוקר פניתי לדיילת ושאלתיה האם המכתב הגיע לידי הטייסים ולהפתעתי תשובת היתה שעוד כמה דקות אחד הטייסים יגיע אלי לשוחח עמי,לרגע חשבתי שלא הבנתי,הטייס יגיע עד אלי?המשכתי לשבת במקומי שהיה כמה שורות מאחורי הכנף,המטוס בו טסתי היה 737-800 .לפתע מקידמת המטוס מתקדם לעברי טייס צעיר (להערכתי לא יותר מגיל 40 ) כשחיוך על פניו,בידו היו המכתבים שמסרתי ,"האם אתה מר רודס?" כן עניתי ,"לכבוד הוא לי לבוא ולפגוש אותך ",לרגע חשבתי אולי הוא טועה?אני בסה"כ נוסע שמבקש לבקר בתא הטייס ולא איזה יושב ראש מועצת מנהלים של חברת תעופה,ואז בחיוך של התנצלות הסביר לי כי ברצון רב היה מזמינני כאורחו לתא אבל לאור מדיניות קשוחה של חברתו נבצר ממנו לעשות כך ,ואז התחיל לשוחח איתי על סימולטורים,חברים לבחור (הטייס)נצנצו העיניים,התחיל בסידרת שאלות על החטיבה שלנו ,כמה שעות אני מקדיש לסימולטור,על איזה מטוסים אני טס,מה חתך הגיליים בחטיבה,לרגע חשבתי שגם לו קורה מה שקורה לי כשאני בתוך "הסם" ,שכח את עצמו,ואישתי עוד מסננת מבין שפתיה "עוד משוגע,עכשיו יש לי 2 כאן" .אם סיום הפגישה הגיש לי "לוקוש"זהו שמו של הטייס ,מכתב בו הוא כותב"מר רודס היקר,לצערי עקב מדיניות החברה אין אפשרות לבקר בתא הטייס,בכל אופן,אני חבר בוואטסים וטס על
zvi rodes פורסם אוקטובר 2, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2005 מצטער ,אני ממשיך את התיאור,"אני טס עם FS2004 על בואינג 767-300 (LEVEL-D)לדעתי (LEVEL-D) זהו אחד הפרויקטים הטובים כדוגמת B737 של (PMDG) ,לפני היותי טייס בעולם האמיתי טסתי רבות על הסימולטור ,גם היום אני ממשיך לטוס בו כשיש לי זמן פנוי,שמי "קולוש"אני F/O ,אני אשמח לענות על כל שאלה הקשורה ,אל תהסס לפנות אלי (כאן רשם את כתובת הדואר האלקטרוני שלו) בהמשך רשם לי את הנתיב מבן-גוריון לנמל התעופה של בודפשט.זהו חברים,אומנם אין לי תמונות אבל יש לי את החוויה לשוחח עם טייס אשר מכבד את הטייסים הוירטואלים ,מדבר בהתלהבות בנושא תעופה וירטואלית ולמרות היותו טייס אמיתי לא זנך את התחביב היפה .שתהיה לכולכם שנה טובה .
moti פורסם אוקטובר 2, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2005 סיפור יפה צבי, יפה מצידו של הטייס לצאת מהקוקפיט ולדבר עם נוסע על סימולטורים ועוד יותר נחמד לשמוע על עוד ועוד טייסים אמיתיים שעוסקים בתחביב שלנו.