Shlomlux2 פורסם ינואר 8, 2004 דיווח פורסם ינואר 8, 2004 אז ככה... אחרי החלטה מהירה החלטנו לקיים מפגשון בחיפה... אז לבינתיים זה מאורגן לשבת הזו, משהו בסביבות לפני הצהריים. פרטים בהמשך! אז אם יש לכם עוד הצעות או מישהו גם רוצה לבוא... תשאירו הודעה!
Oren-ELY3 פורסם ינואר 8, 2004 דיווח פורסם ינואר 8, 2004 אני בא... כל הצפונים שיש להם בעיות להגיע למרכז (פיינל ל12). אז הנה.. יש מפגש... בחיפה אני מקווה שמזג האוויר יהיה נוח.. מקסימום נלך לשבת איפשהו. דר"ג אני מביא ת'סקאנר שלי אז יהיה מעניין.
Oren-ELY3 פורסם ינואר 8, 2004 דיווח פורסם ינואר 8, 2004 נקווה לטוב.. כל שאר הצפונים... מחכים לתגובתכם.
Omer k פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 אני לא יכול בשבת האת אולי פעם אחרת אבל.... איך אתם בטוחים שבאמת היה מטוסים ולא נשב שם איזה שעה ורק איזה שולשה מטוסים ימריאו או ינחתו?
Shlomlux2 פורסם ינואר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2004 חשבנו משהו לפני הצהריים, או אולי משהו בבוקר! נראה ונחייה
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 הוחלט לדחות את המפגש של מחר בגלל אי וודאות לגבי מזג האוויר, והזמן שלא הספיק לארגן את האנשים. במהלך השבוע נארגן משהו יותר מסודר. תהיו בקשר ותעקבו אחרי ההודעה כאן. בברכה, VATIL סניף צפון