Tomer Haim פורסם ספטמבר 24, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2005 משהו קטן אבל נחמד: מסלול מצולם לשדה דב, מתאים לכל סוג או גרסא של סנרי הקיים לשדה פשוט מוסיף טקסטורה שנלקחה מתמונות אמתיות של המסלול ומחליף את סימן ה 3 האמריקאי ב 03 הבריטי... ניתן להוריד מ: http://tomer.isra-sim.com/ תחת, הורדת נופים ובקטגוריה של שדות תעופה הסנרי אינו מחליף אחר.. הוא אופציונלי. והנה תמונה תהנו
H.D.M פורסם ספטמבר 24, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2005 תודה רבה! מייד אנסה אותו.. כשאני אסיים לעשות שיעורים...
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 24, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2005 יש אפשרות לעשות טקסטורה דומה לזו לכן המסלולים בסימולטור? כי של הסימולטור ממש מגעילה וזאת טובה ומאד ריאליסטית.. :shock:
fichmant פורסם ספטמבר 24, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2005 עבודה מצוינת אבל יש לי רק רעיון קטן לשיפור מכיוון שהטקסטורה "רמסה" את הטקסטורה הקודמת שאיתה למסלול הבננות בתחילת 21 נעלמו להן חוץ מיזה המסלול ניראה הרבה יותר טוב כל הכבוד :wink:
אורח Ofek פורסם ספטמבר 24, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2005 יש אפשרות לעשות טקסטורה דומה לזו לכן המסלולים בסימולטור?כי של הסימולטור ממש מגעילה וזאת טובה ומאד ריאליסטית.. :shock: יהב תוריד AEU,זה ישפר לך את המסלולים והטקסי
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 24, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2005 בלי קשר ל AEU אם מישהו יכול לעשות טקסטורה בסגנון למסלולים בנתב"ג זה יהיה ענקק אם אני אשיג תמונות אולי אני אנסה לעשות בעצמי למרות שאין לי מושג איךך..
Erez Savir פורסם ספטמבר 24, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2005 זה יפה וזה נחמד,אבל לא שמיש בכלל,עד שלא תוסיף ברשותך את הבננות בסוף מסלול 21,אני לא אשתמש בזה... חוץ מזה זה ממש נחמד!
ha5mvo פורסם ספטמבר 24, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2005 [[quote name="Yahav Barzil יהב תוריד AEU' date='זה ישפר לך את המסלולים והטקסי[/quote] It will indeed, but it also might introduce some very heavy stutters (especialy ver 7) so be careful and make sure you have a backup //Michael
Tomer Haim פורסם ספטמבר 25, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 25, 2005 היי, בעיית הבננות ומסלולי ההסעה נפתרה, ובנוסף תוקנו חלק מהאורות, כעת מי שמורית את הקובץ מ http://tomer.isra-sim.com זה כבר מעודכן תהנו