Ilan Jonas פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 שלום לכולם, בהתאם להחלטת הBoG מעתה חל איסור מוחלט על כיול הקודים 7500 ו-7600 בטרנספונדר (כלומר תקלת קשר וחטיפת מטוס). מי שיכייל את הקוד הזה מועף אוטומטית מהרשת ולא יוכל להתחבר שוב באותו יום!!! זהירות! סופ"ש נעים אילן
Ilan Jonas פורסם ינואר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2004 יש רק עוד אחד, והוא אכן עובד (7700, תקלה)
yuval_el פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 צריך להודיע לפני הטיסה שמתכוונים לעשות תקלה או שמפתיעים את הפקח? לפי מה שאני יודע אין תקלות מקריות למטוס בלי שתיצור אותם...
Atar_Omri פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 יש דברים שאפשר לכנות אותן תקלות והן נובעות בעיקר מתקלות של החומרות המחוברות. למשל, בעיות בג'ויסטיק, תגובה מאוחרת וכו', קרה לי פעם בטיסה שאבדה לי שליטה על מנוע אחד והוא נשאר בסל"ד גבוה.
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 ה Bog היא קיצור ל Board of Governors שהם העצם מנהלי הרשת. כאן תמצא סיכומי פגישות שהם מקיימים כל כמה חודשים וכמו כן את כללי ההתנהגות של הרשת ועוד כמה מסמכים מעניינים: http://www.vatsim.net/docs.html ובקשר למצבי חירום, הפקח שומר לעצמו את הזכות לקבל או לדחות הכרזת חירום של טייס (גם לפי החלטת BOG) ובמידה והפקח מחליט שהוא לא מקבל את ההכרזה, הטייס מתבקש להתנתק מהרשת או להמשיך בטיסה רגילה.
Omer k פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 אם אני טס עם מצבי חירום רנדומלים אני צריך להודיע על כך מראש לפקח או רק כשיש בעיה?