Avshalom פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 שלום לכל חברי החטיבה, הוותיקים ובעיקר החדשים. יוצא לי לא פעם להשקיף על הפיקוח והטיסות במרחב האווירי (והפקחים יעידו.. :wink: ) ובחלק מהזמן אין פיקוח. הבעייה שהרבה מהפעמים החדשים לרוב טסים עם סקווק סטנד בי.. (גם לי זה קרה פעם ) שימו לב או תרשמו לפניכם (בעיקר אם אתם משתמשים בצ'קליסט) לעבור לסקווק mode c לאחר שאתם עולים על המסלול או לפי בקשת פקח קרקע. זה יכול לקרות לכולם, וזה לא תמיד נעים בעיקר שיש משקיפים מוואטסים העולמית כמו vatsim5 וכו' (בואו נראה להם שאנחנו אחראים..) טיסות מהנות, ולהתראות.
Izik Bakshi פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 שלום אבשלום במידה ויש פיקוח אז באחריות הפקח היא להעביר מטוס לסווק מוד C בדיוק שהוא מתישר, לכן שיש פיקוח טייס יעביר סווק למוד C שהפקח אומר לו וכאשר אין פיקוח הטייס יכול להעביר עצמאית לפני המראה
Avshalom פורסם ינואר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2004 נכון, הצגתי רק מקרה אחד מכמה שקיימים, למרות שקרו מצבים שהיה פיקוח כמו קרקע בלבד ועדיין הייתי רואה מטוסים בaq standby... אבל לא משנה, אני מקווה שהעברתי את המסר לפחות, אני בטוח שהבנת למה התכוונתי. שבת שלום!
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 חברים, ברשותכם עוד הערה קטנה: חשוב מאד להשתמש בשם המלא שלכם בזמן ההתחברות לרשת! (שם פרטי+משפחה) גם כטייסים וגם כפקחים וגם כצופים אין דבר כזה התחברות אנונימית או ב "חצי שם". כך קובעים חוקי ואטסים.