Ilan Jonas פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 שלום לכולם, היום הגענו לבית החולים שניידר לשם ביצוע ההתקנות, בדיקת המקום ותכנון המשך הפרוייקט. היינו שם קובי דוד, איציק בקשי, אלעד זיירמן, אשתי היקרה קרן ואנוכי. בואו נתחיל לתת לתמונות לדבר, למרות שמדובר רק בתחילת הפרוייקט ואין עדיין הרבה מה לראות, הסברים מעל לכל תמונה בצד ימין... תמונת ה"לפני" מתחילים לפרוק ציוד: איציק שולף את המסך: הופלה העסק כמעט מורכב: אלעד עובד קשה: קובי אילן והפטיש: לה מרמור מאת פרלש: העסק עובד: ladies and gentelman, this is your captain speaking עבדכם הנאמן חייב קצת אוירובטיקה כדי להרגע: סיימנו, המערכת נקייה ומסודרת! כל החוטים עוברים דרך הקיר - למחשב שהוצב בחדר הרופאים: אנחנו מתפעלים ממעשה ידינו... ביחד איתנו, בצד שמאל, צביקה מליניאק, אבי הפרוייקט (ופרוייקטים רבים אחרים!) השלבים הבאים בפרוייקט: 1. המשך שיפורים בחומרה ובתוכנה. 2. קישוט האזור במפות ופלקטים. 3. תחילת איוש העמדה בחברים מתנדבים. כרגיל, פרטים בהמשך! שבת שלום, אילן
Itay Zecharia פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 כל הכבוד לכולכם... אתם לא יודעים איזו מצווה גדולה אתם עושים... כל הכבוד!!!! :wink:
BlackRaven פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 יישר כוח ! תבורכו על התרומה הנהדרת הזאת שאתם עושים !
Omer k פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 אני מתייצב מוכן לעבודה תגידו מה לעשות ואני יעשה -- איזה קטע בדיוק חשבתי שאני צריך לשאול מה עם הפרויקט (בגלל הפעולה בצופים) אז התשובה הגיעה בלי השאלה ישר כוח וכל הכבוד
OmriSoudry פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 תזכירו לי איפה כל הפרוייקט הזה מתקיים? פשוט אני צריך לדעת כדי שאם יקרה לי משהו - אני ידע לאיפה להגיד לאמבולנס להסיע אותי... :wink:
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 עומרי! שתהיה לנו בריא... :silly: ולכל מי שלוקח חלק בפרוייקט, חזק ואמץ. תעדכנו אותנו, ויותר תמונות אם אפשר
mickey lip פורסם ינואר 10, 2004 דיווח פורסם ינואר 10, 2004 אילן בוקר טוב צור איתי בבקשה קשר מיקי lipmen@bezeqint.net