BULGO1 פורסם אוקטובר 1, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2005 שלום כטייס חדש אבקש להתחיל בהקפות עם הנחיות משדה תעופה בהרצליה, אין צורך למהר לאט אבל בטוח. 2. כיצד אוכל להעלות את שדה התעופה בהרצלייה לאימון הקפה כפי שהוסבר בהדרכת טייסים הורדתי את כל התוכנות , שדות תעופה, סיינרים וכל השאר כולל סקווקסבוקס ואחרים יש לי מסינגר וכתובתו 1bulgo@homail.com תודה לצוות העוזרים
zmatan פורסם אוקטובר 1, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2005 טוב שלום וברוכה הבאה לעולם שמדמה את המציאות ב-95%... :wink: בכל אופן,אני מאוד ממליץ לפני שאתה מתחיל לעלות לרשת,להתחיל ללמוד הכול לאט ובטוח... באתר של החטיבה יש את כל המידע שאתה צריך... http://www.vatil.org,שמה לך למחלקת הדרכות ובהצלחה!
Jonathan Perelmuter פורסם אוקטובר 1, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2005 ברוך הבא לפורום! אשמח אם תעבור על חוקי הפורום ותמלא את שמך בחתימה טיסות נעימות ונחיתות בטוחות :wink: :!:
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 2, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2005 קוראים לו שמואל, ברוך הבא ידידי. בשלב זה אני רוצה להגיד לך תודה על הרצינות וההשקעה שלך, כמו כן תעבור בבקשה על החוקים כמו שאמר יונתן, ותוסיף את שמך הפרטי בחתימה. כתובת ה MSN שלי נמצאת למטה, צור קשר בהקדם. שנה טובה