Tomer Haim פורסם אוקטובר 3, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2005 אולי חלק מכירים טוב את הפנל... אבל שווה פרסום: http://library.avsim.net/download.php?DLID=52112 זה פנל מקצועי (ביחס לפנל חינמי) שמתאים ל 737-300/400/500 יש בו כמעט הכל מלבד FMC אבל אם מתכננים תוכנית טיסה ב GPS אז ניתן לראות את הנתיב על ה EHSI במוד MAP שהוא אחד מששת המודים שיש.. כל השאר נראה מציאותי כמה שניתן ובטח יותר מהפנל הדיפולטי של 737-400 נראה לכם שאסיים בזה.. ... לדעתי ה EADI ו EHSI קטנים והכיתוב קצת קטן אז הגדלתי את המכשירים ועל הדרך גם את מד המהירות , מד גובה ומד שעור נסיקה וגם הוספתי VC שמתאים ל 737-400 הדיפולטי... מי ההוריד, אהב ורוצה גם את התיקון יכול לפנות אליי במסנג'ר או בפרטי
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 4, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2005 תודה רבה תומר! אני כרגע בדקתי את הפאנל, אמנם חבל מאוד שאין לו FMC, אבל הוא יפה מאוד!
Tomer Haim פורסם אוקטובר 4, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2005 שיפצתי עוד קצת.. סידרתי את התאורה, הגדלתי קצת את הכתב של המרחק/זמן/DME על ה EHSI ואת GS ומד גובה אלקטרוני על ה EADI, סידרתי את החץ של כיוון ומהירות רוח במודים הרלוונטים, הגדלתי את הכתב במדי הדלק.. שיניתי את צבע הנתיב כך שכולו יהיה ורוד/סגול כזה ולא רק ה ACTIVELEG שיניתי את הצורה של מוד ARC שיניתי את הכתובית TRK ל HDG (למרות שצריך להיות TRK) בפועל המצפן מראה HDG ואני לא יודע איך לשנות את זה.. אז לפחות שהכתובית תהיה נכונה כרגע הקובץ הוא מאוד גדול כי ה GAUGE של המטוס המקורי, היה קובץ CAB, אני חילצתי את הקבצים (XML) ממנו אבל לא יוגע כיצד להחזיר אותם.. אם מישהו יודע אשמח.. גם פה מי שרוצה לנסות... מסנג'ר
Tomer Haim פורסם אוקטובר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 טוב.. זהו.. זו התוצאה הסופית של הפנל..