Or Netzer פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 סנטר וגישה יאלה תפציצו בירוקת (אצל איציק על המכ"ם זה וורדת ) :mrgreen:
Or Netzer פורסם אוקטובר 7, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 תחזרו לעמדות בבקשה! מצטערים כשאנחנו פתוחים שעה וחצי בלי כמעט תנועה ובלי טיפה של קושי בפיקוח ויש לך מטוס כל 10 דקות זה משעמם ואנחנו סוגרים.
Aviel פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 תחזרו לעמדות בבקשה! מצטערים כשאנחנו פתוחים שעה וחצי בלי כמעט תנועה ובלי טיפה של קושי בפיקוח ויש לך מטוס כל 10 דקות זה משעמם ואנחנו סוגרים. אוקיי... מקווה שתהייה הרבה תנועה, הרבה פקחים ולכולם יהיה שמח. ואם לא היום - תמיד יש את מחר
אריק א. פורסם אוקטובר 7, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2005 אני זכיתי לשירותי הפיקוח!!!! היה אחלה, תודה! =D> אריק
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אורן צודק, אני לא נרשמתי ביורובוק כי תכננתי להיות שעה וחצי מחובר גג, אני דווקא ממש נהנהתי היו לי הרבה מטוסים ורודים על המסך...
אורח פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 חבל שהלכתם... ב 23:30 התחברתי ולא נתנו לי ללכת לשון עד 1:30 :shock: מה שכן יש כמה טייסים שזקוקים דחוף לקרא את המדריכי התפעול של המטוסים עליהם הם טסים ולפני כן מדריכי הנב"ר שבאתר של החטיבה. תודה לכל הטייסים שעשו לי ממש כיף לפקח.