אבישי פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 שלום, בחול המועד סוכות אני מתכוון להגיע לשדה בהרצליה,רציתי לדעת אם מותר להיכנס לשדה לצלם,אם הוא פתוח בחול המועד בכלל ומה צריך לעשות כדי להיכנס,יש אתר אינטרנט לשדה? תודה מראש!
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אוקיי... אז ככה... מותר להיכנס לשדה אבל הביטחון ממש לא אוהבים את הקטע של הצילומים. תבוא אם תעודה מזהה ותצפה שהביטחון ישאלו אותך שאלות כמו: "לאן? מי? מאיפה?" וכן השדה פתוח בחול המועד.
oz פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 מניסיון בדרך כלל הם לא נותנים להיכנס הם דורשים שתגיד להם במדויק לאן אתה הולך ורק אז אולי יתנו לך להיכנס בקשר לצילומים הם לא עושים כלום אני הסתובבתי שם מספר פעמיים עם מצלמה ביד והמאבטח עבר אמר שלום והלך
אבישי פורסם אוקטובר 8, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 תודה לעונים מניסיון בדרך כלל הם לא נותנים להיכנסהם דורשים שתגיד להם במדויק לאן אתה הולך ורק אז אולי יתנו לך להיכנס בקשר לצילומים הם לא עושים כלום אני הסתובבתי שם מספר פעמיים עם מצלמה ביד והמאבטח עבר אמר שלום והלך מה אתה אמרת להם בכניסה?
Omer Efrat פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 מניסיון בדרך כלל הם לא נותנים להיכנסהם דורשים שתגיד להם במדויק לאן אתה הולך ורק אז אולי יתנו לך להיכנס בקשר לצילומים הם לא עושים כלום אני הסתובבתי שם מספר פעמיים עם מצלמה ביד והמאבטח עבר אמר שלום והלך מנסיון שלי, לפני שהיה לי תעודת מתלמד הייתי אומר להם שאני הולך למונאייר והם היו מתקשרים לוודא. ככה שזה נראה לי קצת בעיה להכנס בלי סיבה ממש טובה (כמו לטוס :| )
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אבישי... תהיה איתי בקשר יכול להיות שאני יעשה שיעור בחול המועד ואם כן תבוא איתי ואני אכניס אותך...
oz פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 תודה לעוניםמניסיון בדרך כלל הם לא נותנים להיכנסהם דורשים שתגיד להם במדויק לאן אתה הולך ורק אז אולי יתנו לך להיכנס בקשר לצילומים הם לא עושים כלום אני הסתובבתי שם מספר פעמיים עם מצלמה ביד והמאבטח עבר אמר שלום והלך מה אתה אמרת להם בכניסה? אני נכנס לשם בדרך כלל עם חבר שלי שלאבא שלו יש רישיון טיס אז אין בעיה להיכנס גם השומרים מכירים את חבר שלי כי הוא עבד שם פעם בכנפיים