Itai Ganor פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 יצאה חבילת עידכון למטוס הLDS, חבילה מספר 2.1 להורדה לחצו על הקישור הבא: http://www.leveldsim.com/update2.htm ההרקולס C30 של קפיטן סים ונראה די בסדר והמחיר שלו 51.30 דולר :? , לעוד פרטים http://www.captainsim.com/products/c130/ LDS מתחילים לעבוד על פרויקט ה757 שלהם פרטים מהאתר: "757 Underway! Level-D is excited to officially announce to the public that the 757 is indeed being worked on and will become part of the Level-D product family. The 757 will build upon the "Best of Class" Level-D Simulations 767-300ER to produce yet another market leading simulation with unmatched depth and even more ground breaking features. The 757 is known as a high-performing aircraft that is well suited for shorter, inter-continental flights, as well as longer-range flights, all operating from a variety of airport types. No release date has been set, but stay tuned for more news on the 757." לעוד פרטים לאתר של level d: http://www.leveldsim.com/
אורח פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 לבעלי ה LDS, שימו לב שעדכון זה כולל את SP2 + ה POST SP2 + עודכונים קלים נוספים. אם שווה או לא שווה, מחר אני אדע. רן.
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 בקשר ל SP2. 2 דברים. מאז שהתקנתי אותו ההגדרות של הריאליזם בתפריט של LDS לא נשמרות לי. אני היחיד? ועוד דבר.. משאני מעביר מצתים ל GND ועד שה N2 מגיע ל 50, אין שום רעש של התנעה מהמנועים, מה שכמובן לא היה לפני העידכון. שוב זה רק אני? או שזה נורמלי למטוס :roll:
Kobi David פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 אם אני מבין אותך נכון, זה אפילו טוב. בכל המטוסים שיצאו, כולל PMDG, ה LIGHT UP מהיר מידי.
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 אם אני מבין אותך נכון, זה אפילו טוב.בכל המטוסים שיצאו, כולל PMDG, ה LIGHT UP מהיר מידי. הכוונה שלי היא לא לזמן הנדרש להצטה של המנועים ועד התייצבותם, אלא לסאונד עצמו שחסר בזמן התהליך. וכן, מאז שהתקנתי SP2, מהרגע שאני מעביר מצתים ל GND, לוקח 3-4 שניות עד ש N2 מתחיל לעלות ועם זה באמת אין לי בעיה
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 כבר הרבה זמן שאני מחכה להרקולס הזה, לפחות הוא יצא בזמן קנית מחשב חדש...
E.Z פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 שימו לב גם שהמנועים לא מאוזנים לחלוטים יש הפרשים מזעריים בין המנוע הימני לשמאלי בלחץ ובכמות השמן.
אורח פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 ההרקולס C30 של קפיטן סים ונראה די בסדר והמחיר שלו 51.30 דולר , לעוד פרטים http://www.captainsim.com/products/c130/ תוצאה של PMDG. כולי תקווה שהם ייכשלו, אבל אני חושש שזה לא יקרה. קפטיין סים תמיד הוציאו מוצרים בינוניים מינוס עם מחירים מופקעים, הפעם הם הגזימו. מה שכן, עסקים הם כנראה יודעים לעשות, כי הם בוחרים תמיד מוצרים בנישה שיש בה חור - ה-727 שלהם יצא בטרם היה 727 טוב בחוץ, ה-707 שלהם יצא ועדיין אין 707 טוב בחוץ... כך גם עם ההרקולס. חבל.
אורח Ofek פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 מה שכן אורן הם גם עובדים עכשיו על ה-767,שדווקא כבר יצא אחד ומה שהם יוציאו ככל הנראה לא יהווה תחרות משמעותית ל-LDS.
fichmant פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 אין זה מתחיל להיות בעיתי חברות הטוספים מתחילים להפציץ במחירים הם דורשים על תוסף יותר ממה שכל הסימולטור עולה! :x
אורח פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 אני את האמון ב-CS איבדתי. הם יצטרכו להוכיח את עצמם בגדול בשביל להיות באמת תחרות ל-LDS. בינתיים המטוסים שלהם בולעים פריימים באופן מטורף ולא סביר, מודל הטיסה שלהם לקוי, המכשור שלהם הוא דיפולטי באריזה יפה והדוקומנטציה מעליבה את האינטיליגנציה.
ha5mvo פורסם אוקטובר 21, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2005 אני את האמון ב-CS איבדתי. הם יצטרכו להוכיח את עצמם בגדול בשביל להיות באמת תחרות ל-LDS.בינתיים המטוסים שלהם בולעים פריימים באופן מטורף ולא סביר, מודל הטיסה שלהם לקוי, המכשור שלהם הוא דיפולטי באריזה יפה והדוקומנטציה מעליבה את האינטיליגנציה. Well, the herc is not for me - not for the time being anyway as I have loads of other stuff in progress, but reading the initial reports from some very credible experts - the CS herk might just be a pleasent surprise after all!