Tomer Haim פורסם אוקטובר 20, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2005 אתמול והיום יש מזג אויר שונה ממה שהכרנו בקיץ עננים עם התפתחות אנכית, קומולוס וקומולונימבוס, אתמול בהרצליה היתה רוח 310/10-15 וכבר בגובה 500 רגל להערכתי הייתה רוח 330/25-30 עם הרבה קפיצות עד גובה 1500 שם הייתה רוח צפונית 30 קשר, ירד גשם לפעמים, כל משטר הרוחות הזה הקשה על שיפוט גלישה לנחיתה כי המהירות הקרקית הייתה קטנה למעלה וגבוהה למטה זה מן משחק מוזר כזה.. גם מז"א של הסים וגם ACTIVESKY לא יכולים לדמות שינויים כאלה כי המרווח ביו שכבה לשכבה הוא 3000 רגל.. לכן לטובת העוברים והשבים, הכנתי קובץ מז"א אויר ידני (רק להרצליה) שדומה למה שהיה שם אתמול... http://tomer.isra-sim.com/wx.zip יש לפרוס את ה ZIP בתקיית FLIGHT SIMULATOR FILES שהיא תחת MY DOCUMENTSב DOCUMENTS AND SETTINGS בהצלחה
אורח פורסם אוקטובר 20, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2005 אני רוצה לומר לך שכל טייס פחנוע מעופף שעלה אתמול בבוקר לאויר בהרצליה, מגיע לו פרס ביצי הזהב ל 2005. ישבתי לי בבית, רוח מטורפת בחוץ, גשם מבול ואני שומע טרטור מוכר, אני אומר לא יכול להיות ומבט מהחלון ואיזה ססנה מסכנה עושה דרכה לכיוון פיינל 29 בהרצליה. יותר אמוחר שמעתי כבר את התותחיים הכבדים, הדו מנועיים (מת על השריקה של הטורבו) להם החיים בטח יותר קלים במז"א הזה. בכל מיקרה תודה על הקובץ, ניראה איך ה 172 של F1 תאכל את המז"א הזה :wink:
Tomer Haim פורסם אוקטובר 20, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2005 אז אולי השתתפת במלחמתי עם הרוח... חח אני העזתי להמריא רק כשהגשם נרגע , אבל הרוח.... את צלע בסיס עשכתי בכיוון 230 במקום 200
Shai B פורסם אוקטובר 20, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2005 אז אולי השתתפת במלחמתי עם הרוח... חחאני העזתי להמריא רק כשהגשם נרגע , אבל הרוח.... את צלע בסיס עשכתי בכיוון 230 במקום 200 :shock: