rafi פורסם אוקטובר 21, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2005 יש לי פלייט סימולטור יש לי חושבון vastim יש לי כמה תוכנות אבל אני לא יודע איך מתחברים אם מישהו יועיל בטובו לעזור לי אז בכף אני באיי סיי 269516986 אם מתאים לעזור פה אז גם טוב נ.ב יש לי תתוכנות באלו ServInfo squawkbox מדובר על פלייט סימולטור 2004 תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום
shir פורסם אוקטובר 21, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2005 היי רפי יש לך מסנג'ר? אם כן דבר איתי בבקשה: yoavk1@urim.org.il
gilad13 פורסם אוקטובר 21, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2005 לפי שאתה מתחבר לרשת תוודא שאתה מכיר את כל הנהלים והחוקים כדי לא לעשות באלאגן. בכל מקרה, אתה מוזמן ליצור איתי קשר במסנג'ר: gggilad13@hotmail.com
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 21, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2005 ברוך הבא לרשת רפי, האם נרשמת לרשת ואטסים? אם לא הרישם דרך האתר:www.vatsim.net אל תשכח לבחור את איזור אפריקה והמזרח התיכון ושם להקליק על VATIL, את אתר החטיבה אתה מכיר? אם לא כנס ל www.vatil.org, בתפריט למעלה תמצא ה"הדרכה" באנגלית, תקליק ותיכנס להדרכת טייסים, שם תתחיל לקרוא מאמר ולבצע שאתה לא ברשת עד שאתה מגיע לרמה שאתה מרגיש שאתה מוכן ורק לעלות לרשת, תזכור ללמוד לפי הסדר הבא: הקפות, CVFR ו IFR אל תתקדם קדימה מבלי שסיימתי חלק אחד. דרך אחרת לא פחות טובה ללמוד היא באמצעות הרשיון טייס הפרטי של הסימולטור, הוא מצוין. עוד חומר שימוש נמצא באתר הלימוד של תומר חיים: http://tomer.isra-sim.com/ באתר החטיבה תמצא קישורים לחברת אל על הוירטואל, ולחברת עיט תעופה בשניהם יש חומר לימודי נוסף ומעניין. חומר נוסף גם נמצא במרכז המידע הראשי של ואטסים:www.vatsim.net/prc צריך לבצע רישום קטן בהתחלה. ברשת אנחנו מעודדים לימוד עצמי, וביחד עם זאת עוזרים בשאלות ובעיות של טייסים כאן בפורום וגם בפרטי, לאט לאט אתה תכיר עוד ועוד חברים, ה MSN שלי זמין בסופי שבוע לעזרה. ברוך הבא.