עבור לתוכן
hagay

כל מי שרוצה את סרט ההדרכה של PMDG שיכנס לכאן.

Recommended Posts

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אני דיברתי עם אילן וגולן ואהיה מוכן להגיע במיוחד לצפון אל גולן כדי להביא את סרט ההדרכה של PMDG למרכז

(שנידון כאן http://simdata.sourceforge.net/vatil/bo ... php?t=1123) ולהפיץ אותו לחברי VATSIM.

רק כיוון שכמעט בטוח כולם ירצו אותו אז יש כמה בקשות שהייתי מבקש למען הסדר הטוב.

1. רק מי שישלח לי מייל ל hagay_y@netvision.net.il עם מס' VATSIM שלו יכנס לרשימה כדי שיהיה לי סדר בעיניין,

כמו כן אנה שילחו רק פעם אחת מייל אני אחזיר מייל חוזר כדי לאשר קבלה של המייל מי שלא יקבל מייל חזרה בתוך 48 שעות שישלח שוב.

2. יש לציין במייל לאן אתם רוצים שזה יגיע בפירוט עיר-רחוב-דירה-קומה, דחיפות, מי שלא מעוניין לשלוח פרטים מזהים יכול לרשום מקום מפגש אחר.

3. אני לא מתחייב על זמן מסויים שזה יגיע אליכם כי עדיין יש לי מחוייבויות אחרות, וכמו כן אני נוסע עם אופנוע ולכן אחכה ליום בהיר.

4. סדר האספקה יהיה בעדיפות כזאת:

א. איזורים

ב. דחיפות (רק עכשיו קיבל את הPMDG ולא יודע בכלל להפעיל אותו)

ג. מי שסתם מתעניין.

כמו כן אני אודיע במייל חוזר על מקום וזמן אספקה למי שרוצה להגיע בכוחות עצמו כדי לקחת.

5. איזורי האספקה יהיו הרצליה-רעננה-כפר סבא-פתח תקוה-יהוד-אור יהודה-בת ים-תל אביב ומה שבאמצע.

6.מקומות יותר רחוקים (אבל לא רחוקים מדאי) יהיו אספקות מרוכזות במקום אחד רק במידה ויהיו יותר משלושה אנשים.

7.במידה ויהיו בקשות רבות אז אאלץ לבקש מכל אחד 7 ש"ח עבור הוצאות (דלק וצריבת 2 CD's) תמורת הסרט.

8.למען הסר ספק (רק בשביל הרישמיות אל תבהלו)אני לא מתחייב על כלום מכל האמור לעיל ושומר לעצמי את הזכות לשנות מהאמור לעיל.

אנא תחכו בסבלנות (אל תדאגו לא יותר מדי) ואין צורך לשאול בעתיד "מה קורה עם זה" אני פשוט צריך גם להחזיק משפחה וגם שומר שבת.

פורסם

הבהרה קטנה.

שימו לב הסרט עדיין לא אצלי רק אם תהינה בקשות אסע להביא אותו מהצפון.

גם כן הבנתי שהסרט מסביר את 737DF אבל בהחלט יכול לעזור ל 737NG.

עוד דבר, בבקשה לשלוח במייל מספר VATSIM מפני שאין לי אפשרות לחלק לכל מי שיראה את ההודעה (אורחים), זה לא פורום סגור רק לחברי VATSIM, לכן אבקש לשלוח את המספר.

כמו כן תודה למעודדים.

פורסם
ואם אני גר בצפון ליד חיפה (אני גר בטירת כרמל).

אז מאיפה אני אמור להשיג אותו?

צור איתי קשר במוצאי שבת או יום ראשון במייל שפירסמתי למעלה ננסה לעזור לך.

זאת סתם היתה שאלה שאני ידע אם אני יצטרך כי בינתיים אבא שלי יכול ללמד אותי ולעזור לי.

פורסם

חברי

אני ממש מתנצל אבל התקנתי את המחשב מחדש ופשוט שכחתי לגבות את המיילים :oops: את סליחתכם אני מבקש ובבקשה תישלחו לי שוב את המיילים.

הסרט כבר נמצא אצלי ואני רוצה להתחיל לצרוב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...