makover פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 http://home.hccnet.nl/joost.meer/indexgb.html וליצו על לשונית (או כפתור) TENERIFE הייתי המום לגמרי בסוף :cry:
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 היה על זה פרק ב"תעופה וחקירה".. פשוט חבל! באיזה קלות זה היה יכול להמנע.
ראם אדם פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 אוליי זה ישמע קצת פלצני אבל אני בשוק אני בהלם אני פשוט המום ראיתי כל מיני תוכניות בניישונל הג'יאוגרפיק - תעופה בחקירה וגם שניות מהאסון (התרסקות הקונקורד) על זה עדיין לא שמעתי
3Dvg פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 כן גם אני ראיתי את זה, אבל הם הכניסו מערכת שמונעת זאת בכול המטוסים באמת עצוב לדעת שזה היה יכול להמנע אם היו נזכרים לפני.... היו המון התרסקויות שטוטיות שהיו יכולים להמנע ממש בקלות
Shai B פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 כן גם אני ראיתי את זה, אבל הם הכניסו מערכת שמונעת זאת בכול המטוסיםבאמת עצוב לדעת שזה היה יכול להמנע אם היו נזכרים לפני.... היו המון התרסקויות שטוטיות שהיו יכולים להמנע ממש בקלות המערכת הזאת הייתה קיימת עוד בתקופה ההיא. רוב אם לא כל ההתרסקויות והתאונות שטותיות. אגב זה השדה GCXO שנחשב יותר מסוכן, עם יותר ערפל וזה, יש אחד חדש [ברח לי ה-ICAO] שאמור להיות בטוח יותר.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 בתוכניות שניות מאסון היה על זה ... זה לא שניות מאסון, זה אסון, באמת סיפור מזעזע, פעם ראשונה שאני שומע על זה
Almog Atar פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 בתוכניות שניות מאסון היה על זה ... זה לא שניות מאסון, זה אסון, באמת סיפור מזעזע, פעם ראשונה שאני שומע על זה לא אני נתתי את השם לתוכנית הזאת :?