Niv Malin פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 חחחחחחחחחחחח:):):):):):):) איזה שרשור אדיררר!! פשוט אדיר!! כל מילה ומילה, אות ואות, ניקוד וניקוד כאן הוא נכון לחלוטין! הדבר שלפי דעתי קורה כל פעם אבל כל פעם בטיסה (כתבו את זה למעלה) זה שתמיד שאתה בטיסה (וזה קורה הכי הרבה בדברים הכי קריטיים כמו נחיתה, המראה, דיבור עם פקח) זה שנזכרים שאתה קיים בעולם ויש טלפון, אמא שיושבת של הראש, חברים שנזכרים לדבר איתך, אחים שחייבים אותך באותו הזמן! המשיכו לפתוח שרשורים כאלה! לא יזיק...
tal 2 פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 פשששש חברה השרשור הזה משקף את המציאות בדיוק איך שהיא "מה אתה עושה ממריא טס ונוחת... מה כיף בזה". אז התשובה הישנה זה "ומה אתה עושה הורג מפלצות כל היום" תאמת אף פעם לא ניסיתי להסביר לחברים שלי מה כיף בזה כי הם לא יבינו. אבל ככה בשביל לעצבן לפעמים אני שואל אותם אם הם רוצים לעשות את J0... והם אף פעם לא רצו.
Omer k פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 בקשר לחברים - פשוט תזימנו אותם, אצל רוב החברים שלי זה לא עבד, אבל אצל ידידה אחת כן, היא ישבה בהלם כל הטיסה. ועוד דברים היום אנחנו בצופים, עכשיו אני שומע רעש מסוק קרוב קרוב, וישר רץ לקצה השני של השבט, סוף סוף גילתי מה עושה לנו רעש בבית ספר, המסוק ריסוס של כים נייר. איזה רבע שעה פשוט עמדתי והסתכלתי עליו. ואחרי זה עברו מלא מלא מטוסים ואני כזה לא משנה מה קורה הולך להתסכל עליהם פעם הבא אני חייב להביא משקפת. ודבר אחרון, ***** רק אנחנו נבין את כל הדברים בשירשור הזה
Almog Atar פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 דווקא חברים שלי אוהבים את הסימולטור כל פעם שהם באים אלי הם רוצים לעשות טיסה .....
e_dor פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 דווקא חברים שלי אוהבים את הסימולטור כל פעם שהם באים אלי הם רוצים לעשות טיסה ..... אל תגיד לי ! לנסות להכנס בבניינים :?
OmriSoudry פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 להיכנס בבניינים זאת המטרה של בני דודים שלי הקטנים (בני 6-7) כשהם באים לפה....למרות שבזמן האחרון אחד מהם די הבין שלא כיף להתרסק כי זה מפסיק את הטיסה ואז תור אח שלו להטיס, אז הם משתדלים (עם דגש על משתדלים) לא להתרסק...
gilad13 פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 דווקא חברים שלי אוהבים את הסימולטור כל פעם שהם באים אלי הם רוצים לעשות טיסה ..... אל תגיד לי ! לנסות להכנס בבניינים :? אתה כל כך צודק!!! כשחברים שלי באים אלי הם רק רוצים להיכנס בבניינים ומבקשים לטוס בF16 של LAGO, ואז שואלים למה אי אפשר להפציץ :?
Eldar Sella פורסם אוקטובר 26, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 כמו שכתבתי קודם, חברים שלי לא יודעים שום דבר על החיידק שלי :mrgreen: כשהם רואים את הסטיק הם שואלים אותי "יניב למה אתה צריך את זה?" ואני עונה "סתם קניתי מזמן ועכשו לא משתמש.." לפני חודש הם ראו את האוזניות החדשות שקניתי ושאלו "יניב למה אתה צריך אוזניות?" ואני עונה "המוזיקה מפריעה להורים אז קניתי אוזניות..." :oops: שמח שאהבתם את השרשור, הייתה לי תחושה שתאהבו
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 על זה עוד לא חשבתם: כל נסיעה שגרתית מהבית בפתח תקוה להורים בקריות יש "DRIVE PLAN" כולל צריכת דלק, ETA/ATA לכל מחלף בדרך... FL000 אין TOC או TOD. IAS=TAS=GS=100 KPH - מהירות שיוט חסכונית לטווח. (סובארו לאונה 87 עם דפיקה בדלת נהג מהצד) פעם נסענו בלילה. אמרתי לאמא שלי 01:12 אנחנו בבית. אמא: "תפסיק לדבר שטויות" 01:13 מדומם מנוע. עוד אחת קטנה: בהתנעה של הסובארו, משום מה היד נשלחת תמיד לחלק הקדמי של התקרה של האוטו.
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 איי איי חיות... קרה לכם שפתאום בזמן פיקוח בASRC לא שמעתם מטוסים? ואתם רואים שהכל מחובר והכל עובד כמו שצריך... ושדה הטקסט מפוצץ בהודעות? ופתאום אתם מרגישים איזה עבריין קטן זוחל לכם על הרגל... כן כן-התוכים הרשעים האלה. יש לי הוצאות על מכשירי חשמל כולל אוזניות, מיקרופונים וג'ויסטיקים רק בגלל קוקו ועוד משהו שעלה לי עכשיו... לבעלי ה-2 מסכים בבית: קורה לכם שבאים אליכם חברים ושואלים אתכם את השאלה הכי מפגרת בעולם-"מה זה?! יש לך 2 מחשבים?!" -כן כן אני נורא עסוק, יש לי גם 4 חשבונות ICQ פתוחים בו זמנית ועוד 6 חשבונות מסנג'ר אחת בכל יבשת בקשר לרעיון השלט "בטיסה" על הדלת, שמישהו ירים את הכפפה ויכין משהו יפה עם חתימה בתחתית של ONLINE/OFFLINE שידעו לא להפריע, ושכשאנחנו אונליין אז עוד יותר לא כדאי להם אפילו לעבור באזור כי הם עלולים לשלם על זה אחרי הSHUTDOWN... כי שם אי אפשר לעשות P, לעומת אופליין
GILG פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 אכן דיון משעשע, הזדהתי עם כל מה שנאמר פה אצלי השיגעון לתעופה מתחיל לחלחל לתוך המשפחה-אמא שלי קבוע מתקשרת אלי ב15:03 לדווח על לופטהנזה בדרך לנחיתה(סבבה אמא לא להתרגש הוא בא כול יום!!) זה ממשיך מכך שנוסעים בשטחי טרמינל 3 ושומעים את הAPU של האיירלינרים שם אז אבא מפגין התמצאות נדירה "אחחח אזה רעש נהדר עושה הUPS הזה..." :?
Shai B פורסם אוקטובר 27, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2005 דווקא אצלי גם, אבא שלי די מתעניין, פעם הוא גם ביקש ממני ללמד אותו לטוס :!: :X אבל כל פעם שהוא רואה נחיתה הוא מספר לי וגם המראות והרבה פעמים אני הולך לעבודה שלו [ליד השדה תעופה] אוכלים שווארמה והולכים לספוטינג נזכרתי עכשיו באמא שלי ששאלה אם 752 שחנה באילת הוא ג'מבו, מזכיר לי שהייתי בפיינל והיה איזה דאש בנחיתה, ואיזה ילד קטן שאל את אבא שלו "איזה מטוס זה" האבא עונה "ג'מבו!" :?
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 27, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2005 חח גם חברים שלי לא יודעים וטוב שככה בקשר לאוזניות אני אומר להם שזה לשיחות שמע במסנג'ר, והיוק והפדלים לא הייתי צריך להסביר - לבד הם הבינו שזה ל Need for Speed :roll: (לאלה שלא יודעים- משחק מכוניות )
אורח Ofek פורסם אוקטובר 27, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2005 הכנתי אתמול לעצמי שלט לחדר,אתם מוזמנים להשתמש
Shai B פורסם אוקטובר 27, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2005 ומה אני אעשה עם השלט, לשים אותו על הכיסא? המחשב שלי לא בחדר ולא קרוב, הוא ליד המדרגות ב"סלון המשני" שלנו :?