×�ור פורסם אוקטובר 27, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2005 שלום לכולם.. רציתי לדעת עם מישהו יודע האם ניתן להשיג ואיפה את הסדרה "כנפים" על קורס הטיס. הסדרה אם אני לא טועה שודרה ב2002 או 2003 בערוץ 1 . תודה מראש אור
×�פיק פורסם אוקטובר 27, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2005 אוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר איזה נחמד לראות שוב שחזרת איפה אתה יכול למצוא? אצלי בין מגירות הקלטות המאוד מאוד ישנות... וחוץ מאם מישהו הקליט? אני לא חושב שיש איפה להשיג, אבל מידי פעם לערוץ 1 יש קריז והם משדרים את זה מחדש, זאת בהנחה שחזרת לארץ (ועד כמה שאני יודע... אתה לא...)
×�ור פורסם אוקטובר 29, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 בשפה פשוטה. הסדרה לא הצליחה לתברג לתוך הטכנולוגיה של העשור? שוב אני פונה למי שיודע אולי במקרה איך בתשלום לא בתשלום. רק תגידו !
mickey lip פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 בשפה פשוטה. הסדרה לא הצליחה לתברג לתוך הטכנולוגיה של העשור?שוב אני פונה למי שיודע אולי במקרה איך בתשלום לא בתשלום. רק תגידו ! לא מבין מה הבעיה שלך? תרים טלפון לרשות השידור ,להלן,ערוץ 1 ותשאל אותם.
×�פיק פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 הבעיה העיקרית שלו היא שהוא גר בקנדה! אור... גם אם אני אמצא את הקלטות שלי, איך זה יעזור לך? דבר איתי במסנג'ר אם אתה מעוניין...