ראם אדם פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 יכול להיות שקו הטיסות של ישראייר או ארקיע (אני מתכוון לקו הטיסות בין אילת לתל-אביב) עובר מעל צפון ירושלים?? ולמה אני שואל ? אני גר בירושלים בפסגת זאב(אחת השכונות הכי צפוניות בירושלים) ובמקרה מול המרפסת שלי כמעט בכל 40 דקות אני קולט מטוס ATR (ואני בטוח שהוא של ארקיע או של ישראייר [אני מזהה את הכוכבים הכתומים של ישראייר מכל מקום]) בכל מקרה רציתי לדעת אם יכול להיות שאני נמצא קרוב ל-LORIM או לנקודה אחרת שאני חושב ששמהESTER??? מקווה שתוכלו לענות לי סופשבוע טוב שיהיה לכולכם :!:
Raz_G פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 הנתיבים: J10, J10A, J10F חוצים את ירושלים... הנתיב של ישראייר או ארקיע מ\אל אילת הוא על הJ10 ויש מצבים שמקבלים דיירקטים אז אין סיבה שלא תראה את הATRים בעיקר שמנמיכים לBGN...
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 תשקיע בעצמך קצת: קח מפת IFR של ישראל (הורדות באתר שלנו), תראה את הקורדינטות של נקודות הדווח שבאיזור שלך. אחרי זה קח מפה רגילה (גם מפת CVFR מתאימה לזה) וסרגל, ותשווה קורדינטות לאיזור מגוריך. והנה גם למדת לקרוא מפה, גם קורדינטות, גם איפה אתה גר והתקדמת עוד קצת בתחום התעופה! :wink:
Kobi David פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 בסופי שבוע ישראייר וארקיע מקבלים קיצורים ישירות לאסתר. לא תמצא את הנקודה הזו במפות CVFR....
ראם אדם פורסם אוקטובר 28, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 תודה לכלכם על העיצות ועל התשובות אני אשתמש בעיצתו של אילן יואש ת-ו-ד-ה