Izik Bakshi פורסם אוגוסט 29, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2003 שלום חברים יקרים אני בא לספר לכם היום על חווית טיסה נהדרת שהיתה לי עם יוסי. כרגיל עשינו הנמכותבבן גוריון ואני מאמין שאין צורך לפרט לכם את הנתיב, אבל יש צורך וגם קשה מאוד להסביר את היופי שבנושא. לכל מי שלא ניסה שירוץ לעשות זאת כי מדובר בטיסה שתראה לכם כמה אתם מקצוענים שאתם טסים עם הפלייט וכמה שהפיקוח בואטסים הוא אמיתי. זה כל כך אמיתי שאני נדהמתי באיזו קלות הנמכתי ססנה 182 RG ב ILS של 12 דבר כל כך כיף וחובה לנסות. אז מי שלא ניסה שיצור קשר עם יוסי ויעשה זאת מדובר פה במחיר לא רציני של 230 שקל וזה יוצא שעת טיסה וגם יש לכם הזדמנות לקנות מפות CVFR.... לסיכום חברים אין דבר יותר יפה מהאמיתי ואין דבר יותר קרוב לאמיתי מאשר ואטסים ופלייט, אז רוצו לטוס את הטיסה הזאת כי רק ככה אתם תבינו שאתם טייסים מלידה....
Atar_Omri פורסם אוגוסט 29, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2003 מצטרף להודעה של איציק. עשיתי את ההנמכות לפני שבועיים, תענוג להתייצב על מסלול 12 ולראות שזה לא שונה בהרבה מהסימולטור. כיף היה גם להאזין לקשר בבן גוריון שבקטעים מסוימים היה אף באנגלית כאשר המריא מטוס טורקי (המטוס המתין בהנמכה השניה עד שנעבור את ההצטלבות בין 12 ו-26. וכמובן תודה גדולה מאוד ליוסי לוי שמאפשר לנו לבצע את התענוג הזה
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 29, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 29, 2003 איזה מקריות גם בזמן ההנמכה שלנו היום יצא מטוס טורקי על דינה וגם בגללנו 757 של ארקיע התעקב על הקרקע.....
Almog Atar פורסם אוגוסט 30, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2003 ביום שישי תמיד יוצא מטוס טורקי לאיסטנבול בגלל זה שניכם ראיתם אותו