Ben Zwebner פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 שיחררתי צביעה עכשיו לAVSIM של הEKO לכל החברה שטסים על המטוס החינמי KITTYHAWK... הנה הקישור לצביעה: http://library.avsim.net/download.php?DLID=75885 ותודות לתגובה/ ביקורת מהירה אני הוצאתי ממש עכשיו תיקון לצביעה שמוסיפה את ה4X-EKO מתחת לכנף... ברגע שיהיה קישור אני אפרסם את זה כאן... כרגע, חפשו בAVSIM תעשו חיפוש תחת השם שלי "BEN ZWEBNER" הצביעה המקורית שייכת לאדון בשם אלכס סיו ואני הוספתי לו את הרישום ואת הכנפונים (ממש לא הרבה עבודה אבל זה כל מה שהיה צריך)
mickey lip פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 צביעה לא משהו ... :? א. אריאל אתה חוצפן. באיזה זכות תעביר ביקורת מזלזלת כלפי עבודתו של מישהו? לא מתאים לך? אל תשתמש. ב.תוסיף את שימך לחתימה וקרא את חוקי הפורום
אורח Ofek פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 בן,סיכמת עם הבחור שצבע את הבסיס עם אפשרי שתשחרר את זה ? כי אם לא זאת פשוט עבירה של זכויות יוצרים,לא ממש נעים ... מכל מקרה נראה נחמד,קצת דורש "ליטוש" ,עדיין לא עברתי על הטקסטורות כך שאני לא יכול להעביר ביקורת של ממש מהתמונות.
Eldar Sella פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 צביעה לא משהו ... :? :shock: יודע מה ? תראה לנו את כישוריך האדירים בצביעת מטוסים, תנסה אתה לצבוע מטוס ואחרי זה תעביר ביקורת מזלזלת. בן צביעה ממש יפה!
Ilan Cohen פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 צביעה לא משהו ... :? א. אריאל אתה חוצפן. באיזה זכות תעביר ביקורת מזלזלת כלפי עבודתו של מישהו? לא מתאים לך? אל תשתמש. ב.תוסיף את שימך לחתימה וקרא את חוקי הפורום ותקטין את החתימה כבר, אמרתי לך בפרטי ואתה לא מתיחס.
arielguelman פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 אילן לא קיבלתי שום הודעה.. והשם שלי רשום בחתימה ואני גם מתנצל עם פגעתי במישהו אני מתנצל מכל הלב
Ilan Cohen פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 אילן לא קיבלתי שום הודעה.. והשם שלי רשום בחתימה ואני גם מתנצל עם פגעתי במישהו אני מתנצל מכל הלב תבדוק בתיבת דואר שלך. אבל בכל אופן רצוי שתעבור על חוקי הפורום כדי מנוע אי הבנות בעתיד.
Ben Zwebner פורסם נובמבר 3, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 בן,סיכמת עם הבחור שצבע את הבסיס עם אפשרי שתשחרר את זה ? כי אם לא זאת פשוט עבירה של זכויות יוצרים,לא ממש נעים ...מכל מקרה נראה נחמד,קצת דורש "ליטוש" ,עדיין לא עברתי על הטקסטורות כך שאני לא יכול להעביר ביקורת של ממש מהתמונות. את האמת, לא סיכמתי איתו.. אבל זה לא עבירה על זכויות יוצרים כי זה כתוב ב"זכויות יוצרים" של KITTYHAWK שאין להגביל שינוים כאלו... ואם כבר... אני לא לקחתי שום קרדיט על הצביעה עצמה כמו שאתם יכולים לראות גם ההודעה שלי כאן, גם בפירסום בAVSIM ו גם בקובץ README שיש בהורדה אני מדגיש כי הצביעה היא לא שלי אלא רק עדכנתי צביעה מדהימה של מישהו אחר... ואם אני זוכר נכון אני אפילו אמרתי בדיוק מה עשיתי... שיניתי את הצביעה של EKB לEKO, הוספתי כנפונים והוספתי רישום מתחת לכנף של 4X-EKO. ועכשין לאדון אריאל היקר... ממש תודה רבה על הכנות... אני יעביר את הביקורת שלך לאדם שעבד קשה על הצביעה הנהדרת הזאת ושמו הוא אלכס סיו. אני והוא ממתינים לצביעה שלך בקוצר רוח!