Raz Gueta פורסם נובמבר 4, 2005 דיווח פורסם נובמבר 4, 2005 שלום חברים! פנה אליי לא מכבר בחור צעיר ונחמד, שרוצה מאוד להכנס לתחום שלנו ולטוס. אני מאוד רציתי להדריך אותו צמוד כי הוא ממש בעל פחות מידע בסיסי, אך בגלל אילוצי צבא איני יכול לעשות זאת. אשמח אם מישהו מכאן יוכל לקחת את הבחור תחת חסותו ולהדריך אותו על דברים ממש בסיסיים לפני הטיסה, כמו התקנה של סינריים ומטוסים, יסודות וכו'... צרו איתי קשר בפרטי מי שיוכל לעשות זאת. בברכה, רז גואטה.
Raz Gueta פורסם נובמבר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 רק רציתי להגיד, תודה על העזרה... או על ההעינות העצומה שהייתה לבקשה!
Shai B פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 מוזר לא ראיתי את הטופיק בכלל :| קרא לי במסנג'ר בבקשה..dfreest@hotmail.com
Izik Bakshi פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 ה MSN שלי פנוי, שלח לעזרה..... אם אני צעיר אז מה אתה....
Niv Malin פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 כן הוא גם התחבר אליי ושמחתי לעזור לו.... נתתי לו את אתרי המדריכים וביה"ס והסברתי לו על כל התהליכים שהוא צריך לעשות לפני כניסתו לווטסים... לפי מה שהבנתי ממנו הוא יותר בקטע של טיסה לא עד כדי כך רצינית ז"א לעשות שטויות וכאלה ולכן הוא רצה שרתים חופשיים כאלה...