Ben Zwebner פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 היום עשיתי טיסה מTNCM לKEWR.. היה NY CTR אונליין והיה מזג אוויר ממש גרוע/כיף (סופות רעמים ורוחות חבל"ז) הפקח נותן לי ולעוד כ10 מטוסים פיקוח מדהים ולפתע נשמע כל של נער וברור השהוא חדש ברשת... והנה הציטוט שעשה לי את היום... Cessna: NY CTR, Cessna XXXXX with you on the ground at Kennedy, requesting clearance to go up and come down. NYCTR: CessnaXXXXX, I understand that you want to go up, fly around New York and land? CessnaXXXXX: ROger! NYCTR: ok, CessnaXXXXX, what is your position in JFK? CessnaXXXXX: Um... Near a Hanger, a Taxiway and the runway! :mrgreen: כל זה קרה ב5:00 בבוקר זמן ישראלי.... אני עדיין במצב כפית מזה!
Shai B פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 lol כן טוב זה קורה.. הכי מצחי אלה שמודיעים ביוניקום REQUESTING CLEARLANCE
Oren-ELY3 פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 מזכיר לי משהו - עם הרוח - "hmm..with the wind"
Almog Atar פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 ביום שבת כאשר חזרתי מהונג קונג היה מטוס זר שנחת בלרנקה... הוא החליט שהוא גם פקח וגם טייס (ועל זה יעיד עומר אפרת שנחת כמה דקות לפניו וכמובן צחק איתי ) מטוס צ'כי החליט שהוא גם טייס וגם פקח, הוא נותן לעצמו CLEAR TO LAND, CLEAR FOR THE ILS וכל מיני כאלה וזה היה פשוט מצחיק!!
E.Z פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 מזכיר לי שאני ואמיר היינו ב IVAO היה בחור אחד (בין הייתר אהב לפתוח את קנדי בשביל הכיף) שהוא היה טס ומדבר הייתה בטוח שהוא על איזה משהו (ולא מטוס) בכל מקרה באחדהפעמים שאמיר על הפיקוח הוא פנה אליו : "XXX מיקומך?" התשובה שהוא קיבל: "וואללה לא יודע אחי אני בשמיייייים" גם ראינו אותי מידי פעם "מטיס" סירה במפרץ חיפה.
Almog Atar פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 אני זוכר מישהו בIVAO שהיה "מטיס" סירה... אולי זה היה אותו אחד ?
E.Z פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 אני זוכר מישהו בIVAO שהיה "מטיס" סירה... אולי זה היה אותו אחד ? ייתכן למזלנו זה לא כזה נפוץ ברשת :mrgreen:
Ilan Jonas פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 אלעד, ערבבת שני אנשים לדעתי - אחד היה צ' (ספינה) ואחד היה JFK (ג'). חברה דגולים...
E.Z פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 אלעד, ערבבת שני אנשים לדעתי - אחד היה צ' (ספינה) ואחד היה JFK (ג'). חברה דגולים... שלילי זה שהיה ג' גם היה רב חובל היה ,את צ' גם על משוטים אבל ג' היה הכל :mrgreen:
Or Netzer פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 אגב אחד מהם לא מאוהב באמיר? היה לי איזה אחד לפני כמה חודשים ששאל איפה הוא אמרתי בבסיס "סודי" :mrgreen:
Barak פורסם נובמבר 10, 2005 דיווח פורסם נובמבר 10, 2005 מזכיר לי שאני ואמיר היינו ב IVAO היה בחור אחד (בין הייתר אהב לפתוח את קנדי בשביל הכיף) שהוא היה טס ומדבר הייתה בטוח שהוא על איזה משהו (ולא מטוס) בכל מקרה באחדהפעמים שאמיר על הפיקוח הוא פנה אליו : "XXX מיקומך?" התשובה שהוא קיבל: "וואללה לא יודע אחי אני בשמיייייים"גם ראינו אותי מידי פעם "מטיס" סירה במפרץ חיפה. וואי זה היה מצחיק אני זוכר את זה!!!! אלעד הציטוט המדוייק הוא: "וואלה לא יודע אחי אני בעננים"
alonace פורסם נובמבר 10, 2005 דיווח פורסם נובמבר 10, 2005 אם כבר דיברתם על IVAO מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין VETSIM לIVAO? תודה
BAW339 פורסם נובמבר 10, 2005 דיווח פורסם נובמבר 10, 2005 lol I was supposed to contact controller when is saw this... i could not to Then i sent that to controller... he was off for five minutes too Very good one Ben