עבור לתוכן
Avi Cohen

לכל הפקחים

Recommended Posts

פורסם

שלום רב.

במוצאי שבת האחרון יצאתי לאתונה מבן גוריון. יש לציין שהשדה היה גדוש במטוסים

והתמונה והאווירה היתה בהחלט מהנה.

כשהתחברתי לבן גוריון APP התחילו להיות הרבה רעשים בתדר והפקח אמר לי שיש כנראה

מישהו שמנסה לשבש את התדר במתכוון.

תראו..... אני באמת לא מבין אתה התוכנות שאתם עובדים איתם. ותאמת גם לא רוצה להבין.

אני רק יודע שאתם עושים עבודת קודש בשבילנו ואין מילים בפי להודות לכם על כך.

וחשבתי על משהו שאם זה נראה לכם הגיוני ובר ביצוע. אז אני מאד אשמח לעזור.

חשבתי על משהו כמו איזה שהוא ערוץ שאם אפשר שאף אחד לא יוכל לעלות עליו ולשבש אותו.

שוב... אני לא מבין בתוכנות האלה. אבל אם זה בר ביצוע . אני מוכן להירתם אפילו כספית

בכדי שנוכל ליצור משהו שיהיה שלנו.

אם הבקשה שהעליתי נראת לכם מופרחת מהמציאות אז פשוט תתעלמו מפניתי זו.

ושוב הרשו לי לומר לכם המון המון תודה על העבודה שאתם עושים וגורמים הנאה מרובה לנו האנשים שטסים.

יישר כוח.

פורסם

אבי שלום

טכנית מה שאתה מציע בילתי אפשרי התדרים כאן חופשיים ועם כל שרת קול אפשר להיכנס אליהם בדיוק כמו שכל אחד יכול לפתוח סקנר ולהאזין למרחב במציאות.

האנשים שמפריעים- כמה בעלי בטחון עצמי ירוד ותסביכי ילדות קשים שלא קיבלו כנראה יותרמידי חום ואהבה שהיו קטנים.

מבחינת הפקחים- פשוט לשים ערוץ חסוי להמשיך לעבוד כרגיל במקרה הכי גרוע לעבור לטקסט ולהמשיך לטוס בכיף.

פורסם
אבי שלום

טכנית מה שאתה מציע בילתי אפשרי התדרים כאן חופשיים ועם כל שרת קול אפשר להיכנס אליהם בדיוק כמו שכל אחד יכול לפתוח סקנר ולהאזין למרחב במציאות.

האנשים שמפריעים- כמה בעלי בטחון עצמי ירוד ותסביכי ילדות קשים שלא קיבלו כנראה יותרמידי חום ואהבה שהיו קטנים.

מבחינת הפקחים- פשוט לשים ערוץ חסוי להמשיך לעבוד כרגיל במקרה הכי גרוע לעבור לטקסט ולהמשיך לטוס בכיף.

כל הפקחים פשוט מומלץ לשים את השורה הבאה בשורה הראשונה של הATIS במקום ה

RW.AVSIM.NET/XXXX_XXX

שימו את הצירוף mypvtrw$

פורסם

אבי היקר,כל הכבוד לך! על פתיחת שרשור זה :!: :!: :idea:

אם תחליטו שמימון שרת חדש יפתור את הבעיה,אני מוכן להצטרף עם אבי ולתרום כספית לכך שנוכל לטוס ולהנות ללא הפרעות כאילו ואחרות.

פורסם
אבי היקר,כל הכבוד לך! על פתיחת שרשור זה :!: :!: :idea:

אם תחליטו שמימון שרת חדש יפתור את הבעיה,אני מוכן להצטרף עם אבי ולתרום כספית לכך שנוכל לטוס ולהנות ללא הפרעות כאילו ואחרות.

מתן, מה לא הבנת, זה לא אפשרי לעשות שרת סגור לקהילת VATIL, מה אם טייס זר רוצה לנחות בבן גוריון ? השרתים פתוחים ולכן כל אחד יכול להכנס לשם ולהפריע כאוות נפשו.

פורסם

עידו צודק,

אבי במקרה של בעיות בשרת, עוברים לטקסט.

הרבה אין מה לעשות כנגד מופרעים כאלה, הכי טוב זה להתעלם, ולהמשיך בטקסט, וגם אפשרי שהפקח יחליף ערוץ, ככה או ככה אתה חייב לדעת שימוש בטקסט למקרים כאלה ומקרים שהשרת נופל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...