amir friedland פורסם יולי 24, 2012 דיווח פורסם יולי 24, 2012 ! Hello Everyone VATIL would like to invtie to fly in Notrh of Israel on Thursday 2/8/12 from 17:00z to 20:00z : Main Airports (פקחים נא להשתבץ ) Haifa TWR - Herzelia TWR - אמיר פרידלנד Rosh Pina TWR - Ben Gurion TWR - Sde Dov TWR - PLUTO CTR - שגיא ינאי TEL AVIV CTR - ! Full ATC will be provided in all the airports above :Charts of Israel are available on Vatil ops department http://vatil.org.il/New/pilots/charts hope to see you ! Or Bahtari - VATIL5 Events Manager **אור באכתרי ביקש שאפרסם בשמו עקב סיבות אישיות.** **מנהלים בבקשה להדביק **
Shlomlux2 פורסם יולי 27, 2012 דיווח פורסם יולי 27, 2012 בא לי גם חיפה וגם פלוטו... אבל אחרי המגה פירמוט בא לי גם לטוס בקיצור, בכטרי, אני אשלים את החסר שצריך :mrgreen:
Or Bahtari פורסם אוגוסט 2, 2012 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2012 חברים אנחנו שעתיים לפני האירוע ועדיין לוח הפקחים ריק ! אבקש מכל מי שיכול לעשות מאמץ ולבוא לפקח. תודה!
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם אוגוסט 2, 2012 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2012 פלוטו? יכול להתחיל - סיכוי טוב שעד הסוף
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם אוגוסט 2, 2012 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2012 זה גם ככה מתחיל עוד רגע... יאללה אני אבוא
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 2, 2012 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2012 שלום לכולם! לא מזמן נחתתי בבן גוריון כרגיל BAW165.אני רואה כרגע מלא עמדות פיקוח לאירוע אבל בינתיים אין בכלל טייסים. :cry: חברים מה קרה לכם בואו לטוס. בוקי זאב:4X-MJB