Or Bahtari פורסם אוקטובר 11, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2012 פקחים יקרים,פתחנו את השירשור הזה על מנת לתאם בין הפקחים ולפרסם מי מהפקחים מפקח ובאיזו עמדה.שינוי חשוב שיעשה החל מהאירוע השבועי הקרוב 13/10: האירוע השבועי יתבסס אך ורק על בן - גוריון , כלומר אנו נאייש את כל העמדות בשדה ורק לאחרמכן נעבור לשדות תעופה אחרים.פקח המעוניין לפקח ביום שבת, מתבקש לשלוח הודעה פרטית אליי באופן הבא:אביב קרבלגישה ב"ג19:00 עד 22:00 מקומיאם יש רישום כפול, אני פשוט אשבץ את הפקח הראשון ששלח לי הודעה. אם מישהו רוצה לשנות/למחוק - פשוט שישלח אליי הודעה חדשה, דוגמא:אביב קרבלמבטל משמרתעוד דוגמא:אביב קרבל - מעדכן.גישה ב"ג19:00 עד 21:00------------------------------------------------------------------------------------------לא לשכוח!העדיפות לעמדות (העמדות שבהן אנחנו מעוניינים לראות פיקוח לפני הכל):מקום ראשון - פיקוח ת"א / גישה ב"ג.מקום שני - מגדל ב"ג.מקום שלישי - עמדות קרקע בן-גוריון וקלירנס.מקום רביעי - כל עמדת אחרת.-------------------------------------------------------------------------------------------מועד אחרון לשיבוץ: כל יום שבת, עד השעה 16:00 שעון ישראל.פקחים שלא שיבצו את עצמם ומעוניינים לפקח, מוזמנים לעשות זאת על בסיס מקום פנוי בזמן האירוע.מייד בסוף האירוע השירשור יעבור עריכה ויהיה מוכן לשבת הבאה, מה שאומר שהחל מיום שבת בשעה 22:30 ניתן לבצע רישום שבוע קדימה.----------------------------------------------------------------------------------------------- נוהל השגחות/הדרכות פקחים 1) פקח שצריך השגחה/הדרכה בזמן האירוע יחוייב להשתבץ לפי הנוהל המקובל עד יום שבת בכל שבוע ולא יאוחר מהשעה 14:00. 2) מדריכי פיקוח יקבלו מייל עם שמות הפקחים שצריכים השגחה Iמחלקת אירועים תתאם עבור החניך משגיח כתלות בהענות המדריכים. 3)פקח אשר יבקש להשתבץ לאחר השעה 21:00 לא ישובץ בפורום עד אשר ימצא לבדו משגיח ויודיע על כך למחלקת אירועים באמצעות הודעה פרטית בפורום.
Or Bahtari פורסם אוקטובר 11, 2012 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2012 שיבוץ פקחים 21 ספטמבר 2013פיקוח ת"א - פנויגישה ב"ג - פנוימגדל ב"ג - פנויקרקע מערב ב"ג - פנויקרקע מזרח ב"ג - פנויקלירנס ב"ג - פנויעל מנת לשמור על סדר נא לשלוח לי הודעה פרטית בכדי להשתבץ !!